5 tyyliopetusta epäsopivat morsiuspuvut

Pakkaus on the texture for a pretty effect.
Minttu valokuvaus tyylillä Pretty

Taylor Davies

05.07.2016 klo 13.15

Suuri ystäväni on menossa naimisiin syyskuussa ja on pyytänyt minua olemaan morsiusneito. Ei vain, mutta hän sallii “Big Day” -ryhmälleen valita omat leningit seremoniaan. Kuten virkistävä ja siviili, koska hän on valinnut olevan mitä ystäväni viittaavat “chill morsiaksi”, tämä päätös – laittaa ulkoasun jokaisen oman yksilöllisen bridesmaids omiin käsiinsä – ei ole ilman omia potentiaalisia iskuja . (Anna tuumaa, vie kilometriä ja kaikki …)

Tässä on hyvä uutinen: Chill Bride ei tarkoita sitä, että sinun on luovuttava kaikesta kontrollista ja suostuttava “vain mennä siihen”, kun serkkasi Karen lähettää sinulle linkin uskollisesti lyhyt ja matala-mekko, jonka hän haluaa käyttää sinun häät. Chill Bride on esittänyt muutamia hyödyllisiä ohjeita rakastetuille bridesmaideilleen etukäteen, mitä hän haluaa häätensä värin, pituuden ja tunnelman mukaan. Karenille lähetetty nopea muistiinpano kyseisistä ennalta määritetyistä ohjeista poistaa asiat heti.

Selaa Pinterestistä on kaikki mitä tarvitset nähdäksesi, kuinka suosittu marmelainen morsiusneito mekko on tullut viime aikoina. Aluksi huomasimme, milloin Molly Sims meni naimisiin Napaan vuonna 2011. Juhlissaan kukin hänen seitsemän morsiusneitinsä pukeutui erilaiseen alaston, oliivin ja kerman sävyihin, joista jokainen oli musta. Kaikki näyttivät ainutlaatuisilta ja onnellisilta, ja valokuvien yleinen esteettisyys (tärkeintä tietysti) on kaunista ja yhtenäistä. Lähes rajoittamattomia vaihteluita on, kuinka Chill Bride voi yhdistää hänen selvästi muotoillut bridesmaids. Hän voi käyttää väriperheitä, pituutta, tulosteita ja kangasta luomaan teeman ja anna jokaisen naisen valita mekon siluetin, jossa hän tuntee parhaansa. Jatkossa me olemme hahmottaneet viisi muotoilun oppituntia morsiamille, kun pidämme mielessä päätettäessä, kuinka pukeudumme heidän yhteensopimattomille bridesmaideilleen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map