5 aasialaista suunnittelua ostamaan juuri nyt

Gemma Chan's Favorite Asian Designers - Lead
Gilbert Carrasquillo / Getty Images

Alexis Bennett

13.8.2018 klo 16:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Rom-com, joka saa kaikki puhuvat juuri nyt: Hullut Rich Asians. Kirja-käännetty elokuva, jolla on pääosin aasialaisia ​​valokuvia, asettaa aasialaisamerikkalaisille suurella näytöllä pitkän tähtäyksen valokeilassa. Paras osa: täällä ei ole mitään stereotypioita – vain aasian-amerikkalaisen kulttuurin juhla ja lahjakkaiden näyttelijöiden ja näyttelijöiden tunnustus.

Ja moninaisuusjuhla ei pysähdy siellä. Jotkut elokuvan tähdistä – kuten Gemma Chan – käyttävät tätä tilaisuutta korostaakseen aasialaisia ​​suunnittelijoita. Useiden elokuvien puna-matto -tapahtumissa brittiläinen kiinalainen näyttelijä käytti aasialaisten suunnittelemia luksusmerkkejä, ja hänellä oli myös pieni historia jokaisesta hänen Instagramistaan.

Ota kynä ja paperi ulos. On aika tehdä muistiinpanoja ja oppia viidestä Chanin suosituimmista aasialaisista suunnittelijoista.

VIDEO: “Crazy Rich Asians Stars” Constance Wu ja Henry Golding heijastavat aasialaista edustusta mediassa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map