30 dollarin taikahattu, jota voit käyttää, häät, viikonloput ja muut

Joulukuussa halusin pukeutua mustalle solmulle valinnaiselle häälle ja tuntui, että kaikki minun “mekko” -vaatekaupani ei ollut täysin innoittamana. Kuten usein teen näissä tilanteissa, käännyin ystäväni (kutsumme häntä M) toivoen, että hän antaisi minun ostaa kaappinsa. Elokuvanäytöksessä M vei mekon pukeutumisen jälkeen ja selkäydyin sisään ja ulos niistä peilin edessä, lopulta asettuen yksinkertaiseen, mustaan ​​midi-pituiseen siirtymään sivuttain käännetyillä laskostuksilla ja vaatimaton rako keskelle. Se oli siistiä. Se oli imartelevaa. Se oli Forever 21: sta.

Samalla tavoin, että laiminlyönti on edelleen valhe, olen itse asiassa varastanut ystäväni mekko, kun en antaisi sitä takaisin. Se ripustettiin kuivapesupussissa noin muutaman viikon ajan valmiiksi ja odotti palauttavan velvollisuutensa, kunnes tarvitsin jotain pukeutua harjoitustilaan Washingtonissa. Sitten minulla oli ensimmäinen päivämäärä lämpimän kevään iltana. Ennen pitkää minulla oli ensimmäinen työni Tyylissä. Sitten brunssi West Villagen ystävien kanssa. Saat idean. Tämä mekko, joka on tällä hetkellä myynnissä alle 30 dollaria forever21.com– Osallistu tärkeimpään esineeseeni kodissani. (Ja minusta tuntuu siltä, ​​että minun pitäisi huomata, että näyttää siltä, ​​että sen on oltava enemmän kiillotettua ja hieman jäsenneltyä henkilökohtaisemmin kuin yllä olevassa kuvassa.)

RELATED: Jokainen yksittäinen mekko, jota tarvitset tänä kesänä

Niille mukaville tilaisuuksille liuken sen päälle pari kerrosta käsitteleviä kaulakoruja ja mustia strappaisia ​​sandaaleja. Viikonloppuisin Chuck Taylorin alushousut ja kenttätakki. Työssä työssäni yhdistetään korkokengät sandaalit ja punottu updo.

Pistä tämä taika mekko kautta forever21.com ennen kuin se myy! (Ja älä huoli, olen jo ostanut korvaavan erittäin kärsivällinen ja avokätinen ystäväni M.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map