20 tallentaa kaikki korkeat naiset

tammikuu 19, 2017
Alo Ceballos / GC Kuvat

Alexis Bennett

26.4.2017 klo 14:45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ei ole mitään pahempaa kuin tilata farkut verkossa, vastaanottaa ne postissa, yrittää niitä ja ymmärtää, että ne ovat hankalasti liian lyhyitä. En puhu tyylikkäistä raastetuista housuista, mutta se hankalaa pituutta, jota ei voi korjata riippumatta siitä, mitä teet. Ja älä edes päästä minua aloittamaan huonosti sopivilla yläosilla. Jos olet pitkä kuin minä, olen varma, että ymmärrät kamppailun. Verkkokaupoissa on tarkoitus helpottaa asioita, mutta joskus tuntuu siltä, ​​että pitkät jalat eivät ole riittäviä. Mutta on muutama myymälä, joka laajentaa kokoaan. Alla on 35 myymälää, jotka pidetään kirjanmerkkeinä seuraavaan ostospaikkaan.

1. ASOS, asos.com
Ei ole väliä, etsitkö jotain häämekseen tai tarvitsette jotain päivittäistä perustaa, ASOSilla on pitkä osa, joka auttaa sinua löytämään kaiken.

2. Vanha laivasto, oldnavy.com
Jos et ole löytänyt vanhan laivaston korkeita vaihtoehtoja, olet kadonnut. Brändillä on todella kohtuuhintaisia ​​farkkuja, aktivoivia vaatteita ja nukketeitä.

3. Pitkä pitkä Sally, longtallsally.com
Kaikki, mitä tämä brändi luo, on suunniteltu naisille, jotka ovat 5-jalka-8 tai pitempiä mielessä. Joten sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että otat pois housujenne.

4. New York ja yritys, nyandcompany.com
New York ja Companyin pitkä osa on ammattitaidon aarrekarjaa ja jäsenneltyjä mekkoja.

5. Banaani tasavalta, bananarepublic.com
Aina kun tutustut Banana Republicin verkkosivujen kautta, etsi nopeasti tyylit ja näet brändin trendikkäät vaihtoehdot.

6. Ann Taylor, anntaylor.com
Jos etsit tyylikkäitä asusteita, joiden pituus on pitempi, sinun on varmistettava, että tallennat Ann Taylorin korkean osan.

7. AQ / AQ, aqaq.com
Tämä brändi on luultavasti yksi parhaiten säilyneistä salaisuuksista. AQ / AQ: n tyylikkäät vaatteet ovat melko pitkiä jopa 5-jalka-10-mallissa, jotka aiheuttavat tuotemerkin.

VIDEO: Amazon vaihtaa tapaa, jolla myymme

 

8. JCPenney, jcpenney.com
Saatat joutua tekemään pienen kaivamisen, mutta JCPenneyn verkkosivuilla on paljon paloja pitkille naisille.

9. Maisema päättyy, landsend.com
Lands ‘Endin pitkä osa on paikka mennä etsimään uimapuku tai hieno kesä keskihytti.

10. J. Crew, jcrew.com
Vuodesta rento chinos ja flirttaileva mekkoja, siellä on joukko tyylikkäitä vaatteita, jotka löytyvät J.Crew verkkosivuilla.

11.Topshop, topshop.com
Tämä nopea-brändi on ehdottomasti suosikki kaikkein trendikäs. Ja pitkä osa on kaiken.

12. Athleta, athleta.com
Aina kun olet pitkät pitkät leggingsit ja harjoituspaidat, Athleta on ehdottomasti yksi ensimmäisistä pysähdyksistäsi.

RELATED: Opas paras naisten farkut korkealle naisille

13. Lane Bryant, lanebryant.com
Olimme jo Lane Bryantin fani, koska heillä on laajennetut kokot, mutta kun saimme selville, että heillä on myös korkea osa, me hämmästyimme.

14. Missguided, missguidedus.com
Missguided on erittäin edullinen brändi, joka on erikoistunut myös pitkien vaatteiden valmistukseen, joten et todellakaan voi mennä vikaan.

15. NYDJ, nydj.com
NYDJ: n sivuston pitkät denim-vaihtoehdot ovat hämmästyttäviä ja ne ovat saatavilla kokoon 18 asti.

26. Boohoo, boohoo.com
Sinun ei tarvitse rikkoa budjettisi näille pitkät tytöille. Vain pitää boohoo.com tallennettuna kirjanmerkkipalkkiisi improvisoitujen ostosten yhteydessä.

17. Paige, paige.com
Haku hämmästyttävästä fittingistä päättyy tähän. Paige denim tekee joitain suosikkimalleistamme pitkillä inseamilla.

18.Nordstrom, nordstrom.com
Mitä et voi ostaa Nordstromilta? Tavaratalosta saa bonuspisteitä vaatteiden varastamiseen vaatteilla, kun naiset pitävät mielessä.

19. Net-a-Porter, net-a-porter.com
Net-a-Porter on aina ollut menestys suosikkien suunnittelijoillemme. Heillä on myös useita merkkejä, jotka sopivat erinomaisesti naisille.

20. Shopbop, shopbop.com
Ja jos haluat löytää isoja tarroja edulliseen hintaan, Shopbop on tapa lähteä. Lisäksi he pitävät kokoelman etikettejä, jotka tekevät pitemmistä kappaleista – kuten Forever Karlie Jeans.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 93

map