18 Chic Plus-kokoiset mekot jokaiselle lomaparille kalenterissasi

Plus Holiday Dresses - Lead 2016
Eloquin ystävällisyys

Lashauna Williams

01.12.2016 klo 20:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Loma-aika on aika nauttia ystäviä ja sukulaisia, juoda munakaa takan takana, ostaa lahjoja rakkaille ja tietysti osallistua runsaasti juhlia! Olitpa menossa kotiin perheen keräämiseen tai menemiseen vuotuiseen toimisto-olohuoneeseesi, tiedämme, että haluat etsiä parasta. Joten olemme löytäneet jotain joka sopii kaikille makuun ja kaventanut suosikki mekkoja 18.

Teksti on valtava juuri nyt. Etsitkö luxe-samettia? Kokeile INC: n sultry crimson, Lafayette 148: n savuinen tainnutusosa tai Asos Curve’in kultainen kauneus. Entä seksikäs pitsi? Ashley Graham tarjoaa tyylikkään kosketuksen herkkää kangasta Dressbarnissa tai valitsee hartiasi ABS: n halter-tyyliin. Mikään ei sanoa juhlaa aivan kuten höyheniä (Eloquii ja Elvi) ja paljetteja (Forever 21+ ja H & M +). Paksuiset paneelit voivat näyttää niin paljon (tai niin vähän) ihoa kuin haluat. Mitä vaatimattomammaksi, mene Marina Rinaldiin solisluun muotoiseen versioon. Jos tunnet hieman lihavoituna, heittäkää jalkasi Simply Bein maxi-taskuun tai kurottaa pilkkominen Carmakoman nilkkahousuun.

Voisimme jatkaa näitä hämmästyttäviä kappaleita, mutta me haluamme antaa kuvia puhumasta. Selaa alaspäin nähdäksesi (ja myymälä!) Ylimmäksi ottomme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 46 =

map