15 kesäkengät, jotka peittävät varpaat

Kesä Shoes
‘Getty

Alexis Bennett

23. toukokuuta 2017 @ 18:45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Tietenkin sundress ja sandaalit tekevät täydellisen tyyliyhdistelmän kesällä. Mutta joskus tyttö vain haluaa pitää varpaissaan peitetyt. Ei vain siksi, että haamukuva meidän pedicuristimme kaikki talvi on perinne (pahoillani, ei pahoillani), mutta kaikki bakteerit, varpaat voivat noutaa kävelyn ympäri koko päivän. Plus hieroa asfaltti-värisiä tahroja pois varpaiden pohjasta ei ole koskaan hauskaa.

Seuraavan kerran, kun olet mieliala, jotta et pääse kävelemään räpylöitä tai altista varpaita kaikille elementeille, yritä liukentua jalkasi kengään hieman peittäen. Varjojen ja maan välinen ylimääräinen este voi tehdä suuren eron. Ja ei, sinun ei tarvitse houkutella tyyliä löytää söpö kesä kenkä enemmän kattavuutta. On chic espadrilles, asuntoja ja möhkäleitä, jotka tekevät temppua.

VIDEO: Miten saada Super Soft Feet

 

Alla löydät 15 tyylistä Tyylissä toimittajat rakastavat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map