14 huppua lämmittää (ja katsoa viileänä) keväällä

Huppari TOUT
GVK / Bauer-Griffin

Fawnia Soo Hoo

Apr 11, 2016 @ 18:30

Jos et ole vielä saanut kiinni, olemme todella huppareita. Mutta se ei ole vain meitä. Michael Kors -suunnittelijat aloittelijoille Ground Zero pukeutui slouchy-hikoiluun muotiviikolla. Katu tyyli tähdet ovat luovasti kerroksessa (ja pysyvät lämpiminä) niiden athleisure-topit. Ja Selena Gomez rakastaa vastaavia Vetements-huppareita ja raitoja housuja niin paljon, että hän käytti sitä –huohottaa– kaksi päivää peräkkäin.

Nämä hupparit eivät ole puutarhaviljelmäsi, kotitekoisia (tai hikoilemassa kuntosalilla) pukea. Tällä kertaa huputut hameet ovat, sanomme, kohollaan – kauniilla grafiikalla, ironisilla ja / tai hulahduksellisilla lausumilla, viileämmillä leikkauksilla (tai jopa mekon siluetteilla) ja kyllä, myös kohotetuilla hinnoilla (lookin ‘at te, Vetements). Lyhyesti sanottuna nämä hupparit ovat liian hyviä tuhlaamaan laiska päivä sisällä, bingy katsot viimeisin kausi Korttitalo.

Lisäksi, kun otetaan huomioon tämä pitkäaikainen talvi ja viivästynyt kevät, huppari tekee täydellisestä kerroksesta pudotuksen yli kukkaisen kevätpukeuden tai kulumisen uuden takkin alla, joka on vain liian vaalea, kun se on tuskin rikkomatta 50 astetta ulkona. Joten tarkista nämä 14 vaihtoehtoa a leveä hintaluokkaan hupullinen peli tällä kaudella.

RELATED: 10 Genius Layering Combos Wear aikana hankala kevät sää

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 74 =

map