12 Giant Ylisuuret Topit, jotka eivät tee sinua näyttämään Hot Mess

LONTOO, ENGLAND - SEPTEMBER 18: Victoria Sekrier outside Mulberry during London Fashion Week Spring/Summer collections 2017 on September 18, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Christian Vierig / Getty
Andrea Cheng
(Teksti)

ja Taylor Reagan
(Markkinoida)

Marraskuu 22, 2016 @ 14:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Lapsena ylisuuret paidat olivat paras asia ikinä. Ne olivat mukavat, helppohoitoisia ja ei ollenkaan kalliita. Jälkikäteen kuitenkin, hukkuminen ylimääräisen kangas-ehkä ei kaikkein hienoimpia, varsinkin kun on suunniteltu pyöräily shortsit, scrunchie, ja pari huippu-topit. Oi, 90-luvulla.

Syytää sitä aikuisille, mutta olemme kaikki kasvaneet siitä vaiheesta, oppimassa kokoa alaspäin laukkuisista XXXL-teeistämme, ja sijaitsemme sen sijaan asennettujen kappaletta (numero yksi muoti-kärki, joka julkkis kertoo sinulle, on räätälöidä vaatteesi saavuttaa täydellinen sopivuus). Mutta sitten tuli Vetementsin suunnittelija Demna Vsalian läpimurto hetki Balenciagassa ja hänen hullu ylisuuret mittasuhteet, ja nyt olemme täällä: innokkaita heittämään kaiken, mitä olemme oppineet sopivaksi jättiläisten suhteettomien kappaleiden hyväksi. 

Paitsi että se on erilainen tällä kertaa. Kokoamisen ei tarvitse olla samaa slobia. Aikuinen, street-style-y tapa tehdä se alkaa ylimitoitettu alkuun kysymys. Etsi kauniisti muotoiltuja, tarkoituksellisesti laajoja rakenteellisia siluetteja; tyylejä, jotka ovat suuria leveydeltään, mutta lyhennetään pituudella (tasapaino!); on-trendi yksityiskohdat (ajattele: tie-hihnan hihat ja cut-outs); ja terävät paidat. Ja kun se on yhdistetty nesteen hameeseen, yhtä laaja hihna (pitkä, laiha linja) tai ohut housu, tulos on tyylikäs koko matkan. Aloita meidän 12 ylimitoitettu picks, alla. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map