11 tapaa viettää kesän Trickiest (ja Prettiest) väriä

tk
Gotham / GC-kuvat

Alexis Bennett

19.7.2017 klo 18.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Yllään keltainen voi olla ehdottomasti pelottava. Tarkoitan, se ei ole väri, jota sinä läpi, kun haluat sekoittua sisään. Vahva sävy on tehty seisomiseksi, ja luulen, että siksi niin monet tyylit tähdet ovat kääntymässä sävyyn tekemään pään käännöstä muotivaatimusta tämän kesä.

Julkkikset, kuten Celine Dion ja Jada Pinkett-Smith, ovat mukana kehityksessä ja jopa Gigi Hadid on kulunut koko keltainen. Mutta se ei tarkoita sitä, että sinun on sitouduttava värisävyä päästä varpaisiin. Jos pelkäät päätyäsi katsomaan karkeamurskaa, kokeile hajottaa ulkoasua muutamalla avainkappaleella. Jalkineesi keltainen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen kullanvärinen Tai voit sijoittaa aurinkoiseen slip-mekoon, jota voitiin käyttää myös kerrostalokappaleena ensi syksynä.

VIDEO: Katso, miten Melania Trump kuluu keltaisena tapaamaan Intian pääministeriä

 

Tarvitaan enemmän ideoita? Nauti alla olevista suosikkikappaleistasi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map