11 Koko-osioinen uimapuku-merkki merkitään nyt

täydellinen Swimwear
Kuvaesitys: Rakastettu Creative. Kuvat: Kohteliaisuus

Alexis Bennett

14.6.2018 klo 13.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

On surullista ajatella, että niin monta iso-brändiä ei ole vielä laajentanut uimapukujen kokoa. Täällä olemme vuonna 2018 sekoittamalla bikinin ja yhden kappaleen telineitä, jotka on tehty vain muutamiin lukuihin, usein epätodellisiksi. Kyllä, vuorovesi muuttuu. Hitaasti, mutta varmasti, kun yhä useammat jälleenmyyjät alkavat ajatella osallisuutta.

Powerhouses-kaltainen Target ja J. Crew-varmistavat, että niiden mallit eivät ole vain yhden kokoiset, ja ne tarjoavat 1x, 2x ja 3x vaihtoehtoja sekä laajennetut rintaliivit. Lisäksi on muutamia tulokkaita, jotka sinun on pidettävä tutkaasi. Bissy Swim lanseeraa kattava valikoima uimapukuja, jotka ovat vain tylsää. Tuotemerkki perustettiin mallin mukaan Urheilu kuvitettu malli Allie Ayers, ja hänen linjansa on tehty auttamaan naisia ​​osoittamaan käyristään pikemminkin kuin piilottamaan heitä.

Jos olet kuin monet meistä ja tarvitsette enemmän kokovaihtoehtoja, rakastat allaolevia uimapuku-merkkejä.

VIDEO: Yritimme käyttää uimapukua töihin

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 + = 74

map