10 tuotemerkkiä, jotka tarjoavat ylimääräisiä aktiviteetteja

Yksinkertaisesti Be Plus Active
Getty Images, ystävällisyys

Lashauna Williams

14. maaliskuuta 2018 klo 12:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Olitpa yksi perheesi ainoista ihmisistä, joka edelleen pitää uudenvuoden resoluutiota tai olet vain haluavasi omaksua athleisure-trendin, kiinteä aktiivinen vaatekaappi on pakko. Kauniisti kuvioidusta kuivasta sopivasta teestä pariinsä, jotka tekevät jalat näyttävät ah-houkuttelevalta, olennaiset ovat välttämättömiä.

VIDEO: Meghan Markle vain lauloi “Jumalaa pelastamaan kuningatar” kirkon palveluksessa kuningattaren kanssa

Olemme kurittaneet luettelon, jossa on suosikki plus-kokoisia brändejämme, jotka tarjoavat harjoitteluvälineitä juuri nyt. Olitpa markkinoilla hämmästyttävän urheilujalkineen (olen henkilökohtaisesti testannut Panache- ja Curvy Couture -hihnoja ja anna minun kertoa teille, tytöt eivät liiku minnekään!) Tai täysi vaatekaappi, meillä on sinulle katettu.

RELATED: Cosabella myydä lopulta Plus-kokoiset Thong-alusvaatteet

Tunnetuista tuotemerkeistä tuleviin tulokkaisiin olemme varmoja, että rakastat (tai paljastavat) monia näistä vaihtoehdoista. Ja useimpien tarjoamalla laaja valikoima paloja päällysvaatteista perustasolle, löydät suosikkisi uudesta menestyksestä varmasti. Selaa alas nähdäksesi suosikkimme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − 76 =

map