10 Teeny-Tiny Purses auttaa sinua supistamaan tätä kevää

Mikro Bags - Lead
Christian Vierig / Getty

Kim Duong

30. tammikuuta 2017 klo 13.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Uusi kausi, uusi sinä – niin sanonta kuuluu, eikö? OK, ehkä ei. Mutta me rakastamme kaikkia hyviä tekosyitä keksimään ja herättämään itsemme uudelleen. Kun talvi alkaa vilkkua (Halleluja), olet ehkä ajatellut kevätpyyhintä, eli kalenterimerkintä polkumyynnistä, pölyämisestä ja pienentämisestä kotona (ja / tai elämässä).

Älä unohda laukkua. Tiedättekö, se raskas juttu, jota kuljetat kanssasi päivittäin. Kun olet puhdistanut sen kumikääreistä ja kuukausittaisista kuitista, harkitse tätä: pienennä sitä! Ajattelemme, millaista tarvitset sinuun? Ota sivu Decluttering Queen Marie Kondon kirjasta Elämän muuttuva taikuus siisti ($ 11, amazon.com) ja tilaa vain tärkeitä juttuja. Minipussi, joka on vain tarpeeksi pieni kaikelle välttämättömyydestänne, kannattaisi varmasti tätä elämäntapamuutosta – sillä siellä ei todellakaan olisi kirjaimellisesti ole tilaa hölynpölylle.

Väriväreistä pastellistä omituisiin koristeisiin, selaa 10 kevät eteenpäin, mikrokuput, jotka sanottavat uusi kausi, uusi minulle.

RELATED VIDEO: Kolme tapaa päästä ristipussiin

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map