10 suosikkiverkkokauppaa

Rakastamme jännityksen jännitystä, varsinkin kun kyseessä on yksi-of-a-kind, vaikea löytää vintage kappaletta. Mutta joskus me emme halua jättää kotimme tai kaupunkimme mukavaksi menemään säästäväisyyttä. Älä huolestu, voit silti pisteet niitä toivottuja tavaroita (ja tehdä vakavia vahinkoja) vain napin painalluksella. Rajoitetuista Chanel-laukkuista ja koruista Jacques Fath -hattuhelmet-mekkoihin ja -takkiin löydät alla olevista verkkokaupoista parhaiten vintage-vintageista.

Koristeltu vintage – Vaikka meillä on runsaasti napsautuksia (uida, neuleita ja vastaavia), tulemme Portlandin Ore.-pohjaiseen jälleenmyyjään laajan valikoiman super-romanttisia mekkoja, jotka luokitellaan vuosikymmenellä. Elämme myös yksityiskohtaisten kuvausten jokaisesta kappaleesta, joka tekee ostoksesta tuulen.

Arkisto Vintage – Perustettu vuonna 2006, Austin-pohjainen Archive Vintage erikoistunut suunnittelija kappaletta 60-luvulta 90-luvulla, kuten tykkää Azzedine Alaïa, Chloé ja Yves Saint Laurent. Jotkut kappaleet eivät ole koskaan kuluneet, ja jos ne ovat, ne ovat täydellisessä tai lähes täydellisessä kunnossa. Minimaalinen sivusto on erittäin helppo navigoida.

Beyond Retro – Vaikka sinusta aiheutuu transatlanttisia lähetyskuluja ostoksia varten tässä U.K.-pohjaisessa jälleenmyyjänä, sen kannattaa. East London -varastomyymälässä alkoi vuonna 2002 vuosisatainen voima. Olemme pakkomielle “Era Edits”, johon kuuluu mini-kauppoja, joita kutsutaan nimellä “70s Dreamcatcher” ja “80s Graphic Girl”.

vuosikymmeniä – Ehkä muistat vuosikymmenien omistajat Cameron Silver ja Christos Garkinos Bravo’sta Melrosein miehet, mutta heidän päivätyöstään löytyy erittäin arvokkaita paloja, kuten tämä Jacques Fath -hattu helminauha ja takki. Ne ovat erittäin synkronoituja uutisten kanssa, ja he ovat Instagramissa ajankohtaisia ​​kappaletta. Tapauksen kohta: Kun uutiset murtautuivat, että Hedi Slimane lähti Saint Laurentista, he toivat esille joitain hänen uusimpia kappalettaan verkossa.

RELATED: Katso 8 muotisuunnittelijat niiden allekirjoitusesineissä

Asuntotyö – Tarjousjärjestelmällä New Yorkin asuntotyöt muistuttavat eBaya, koska sinun on tarjottava korkein hintatarjous tietyllä ajanjaksolla saadaksesi haluamasi kappaleen. Muotivalikoima on kauaskantoinen ja sisältää Comme des Garcons -takit sekä laajan valikoiman taidetta ja huonekaluja.

LaDoubleJ – Perustaja on super tyylikäs toimittaja ja kirjailija J. J. Martin, LaDoubleJ ylläpitää erittäin yksilöllisiä, yksilöllisiä kappaleita. Me yleensä tulevat painettuun mekkoon, mutta tällä hetkellä ei ole lyömistä Anna Piagin houkuttelevaa Chanelin, Chloen ja Rochasin kappaletta.

Nasty Gal – Nasty Galin online-vuosikerta-osio tarjoaa löytöjä vintage-spotterille ja trendikkäiselle tytölle – rakastamme erityisesti kaikkia Chanel-tarvikkeita. Tavara on tyyliltään oh-so-coolly mallit, aivan kuten sisko sivustolla.

Peekaboo Vintage / Asos Marketplace – Rakastamme Asosta sen trendikkäisiin edullisiin muotitietoihin, mutta voisimme olla vieläkin enemmän puolueellisempi sen sisaristostamme Asos Marketplacessa. Verkkosivustolla on joitain parhaita riippumattomia vintage-putiikkeja, kuten Peekaboo Vintage, joka voitti Best Vintage Boutique vuonna Asos Boutique Awards vuonna 2015. Odota aarteita, kuten leopardi ryntäsi silkki sametti tupsu kimono ja kukka painettu maxi mekkoja.

Espanjalainen Moss – Niille, jotka haluavat kanavoida sisäisen kukka-lapsensa, Espanjan Moss on paras panos. Asiakkaat löytävät Stevie Nicks-esque -mekot sekä nukkeja, jotka olisivat voineet helposti näkyä vuoden 2015 kiitoradalla. Kaikki ei ole suunnittelija, joten on olemassa joitakin erittäin edullisia kappaleita, kuten tämän 70-luvun Tallenna valaan T-paita, joka maksaa kaikki 48 dollaria.

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee – Mitä Goes Around Comes Aroundin iskulause on “hienoimpia ylellisyystuotteita”, ja kuten kuka, se on totta. Yksi ylimmistä Chanel-kokoelmista (keltainen kaviaaripussi, kuka tahansa?), Tuotemerkki on myös täynnä Gucci, Louis Vuitton ja Hermès. Mutta jos se ei ole sinun juttusi, yritä poimia joitakin sen cool-tyttö Levin 501s tai rocker tees.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map