10 Näyttää siltä, ​​että Sienna Miller on tyylisekvenssi

Sienna Miller - Best Ever - Lead
Jamie McCarthy / Getty; Marion Curtis / StarPix / REX / Shutterstock; MJ Kim / Getty

Jennifer Ferrise

18. tammikuuta 2017 @ 18:00

Sienna Miller pääsee aina punaisen maton valmistukseen. “Sienna on yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka tietävät, jotka valitsevat ulkoasun sen perusteella, tekevätkö heidät hymyilemään”, kertoo Millerin stylisti Kate Young. “Jos se on hieman eksentrinen ja voi tehdä hänestä naurun, vielä parempi!”

Nuori, joka on työskennellyt Live By Night näyttelijä vuodesta 2014, kertoo Millerin tyylikkäästä lähestymistavasta tyyliin, on yksi syy siihen, että hän voi laittaa mitään, höystetystä Prada-housuvastikkeesta tai pelkkää Balenciaga-midiä, ja silti näyttää siltä, ​​että se on helppoa. “Hän rakastaa ja arvostaa muotin runoutta”, sanoo Young. “Ne pienet yksityiskohdat, kuten tylli-röyhelö tai pikkuhousun paljastukset, jotka tekevät vaatteen niin uskomattoman tyydyttävän ja on todella harvinaista, se on todella kadonnut monille ihmisille.”

RELATED: 9 kappaletta Sinun täytyy palauttaa Sienna Millerin tyyli

Millerin viimeistelyn kosketukset ovat myös osa yhtälöä. Hänen kirottuneet hiukset ja loistava meikki ovat yksinkertaisia ​​ja virkistäviä yhä monimutkaisemmassa ja yli-muotoillussa maailmassa. Sanoi Young: “Koska hän ei ota vaatteitaan tai hiuksiaan ja meikkiä liian vakavasti, hän aina näyttää itseltään – vain todella fancy-mekko.”

Jatka vierittämistä nähdäksesi tähdellä 10 parasta ulkonäköä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 54 =

map