The Secrets to Alexa Chungin allekirjoitus Tousled Waves

Alexa Chung on kadehtinut monista asioista – hänen vaivattomasti viileä kampauksensa on yksi heistä. Varsinkin kun pudotamme itsellemme toisen kierrättävän tempsin kierrokseen, me haluamme tähdet kauniisti kallistetuilla aalloilla nyt enemmän kuin koskaan.

Viime viikolla Alexa Chung x AG: n yksityisellä illalla fashionista esitteli täydellisen sekoituksen kiillotuksesta ja “heräsin näin” tekstuurista. Haulikko Gregory Russell erotti ulkoasun pyyhkäisykuivattuja hiuksia keskelle, jonka jälkeen Oribe Volumuksen sumu ($ 39; oribe.com) kevyellä spritzilla alkoi juurista ja alas loppuun.

RELATED: Paras Volumizing tuotteet paksummille, Fuller Hairille

Seuraavaksi hän karkasi kuivattuja Chungin hiuksia, kunnes se oli 95 täysin kuiva, ja varmista, että päistään päistään luomaan runsaasti tilaa ja kehoa koko. Sen jälkeen, kun heiluttivat epämuodollisia alueita (ellei otettu pois elävää vibeä), Russell vaihtoi tasainen rautaa ja 1,25 tuuman kaarevaa rautaa ja twirled-osioita sattumanvaraisesti. Tämä tekniikka, hän sanoo, on paras tapa saavuttaa luonnollisin näköinen rakenne.

Lopullinen kosketus? “Kun olet käynyt läpi silitysraudat, ravista sormillasi ja suihkuttakaa Oribe Apreses Beach Wave ja Shine Spray ($ 39 oribe.com) hiusten läpi”, Russell kertoo Tyylissä. “Ompele kovaa taaksepäin korvien yläpuolella ja kruunun läpi karkealle tilavuudelle ja aseta sitten Oribe Superfine Hairspray (33 dollaria oribe.com) kestävään pitoon.”

RELATED: Miksi toimittajamme rakastaa Oribe’s Superfine Hairspray

KUVAT: Lyhyt, kihara Celebrity Hairstyles We Love

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 28 =

map