Tässä on miten päällikön ananaksen ponnahtaa

Älä hiki tekniikkaa – saada taivaankestävä ananasponi, kuten Rihannan pitäisi olla yhtä vaivattomalta kuin näyttää. “Olen tehnyt tämän etsiä Rihannaa muutaman kerran, se on meidän go-to”, sanoo kampaaja Yusef Williams. “Hän rakastaa sitä, koska se on hyvin vapaata kuin hän, ja sen pitäisi tuntua aika luonnolliselta ja helpolta.” Williams korostaa, että tämä on tyyli, joka parhaiten huolehtii kihara- ja aaltoilevista hiusten joukosta, sillä sinun ei tarvitse manipuloida sitä oikeaan muotoon, ja ulkoasu toimii useilla eri pituuksilla, edellyttäen että saat tasosi lonkkakilpiin ilman, että kaikki säikeet putoavat. Aloita keräämällä hiukset lonkkaan, joka istuu korkealla kruunullasi ja kun olet kiinnittänyt sen paikalleen elastisella, ota yksittäisiä kappaleita lonkanavalta ja aloita neulominen eteenpäin luomaan haluttu muoto.

RELATED: Rihanna’s Blunt Bangs antavat meille niin paljon elämää

“Kaikki hiukset kulkevat lonkkalevyyn, mutta kun tavallisesti luodat, kaikki hiustyypit putoavat takanasi”, hän selittää. “Sen sijaan, että luotin ratsastustelineen ja vain jättäisin sen ripustettavaksi, tartun hiukset ja vetäisin sen palasiksi pylvääseen, jotta voisin luoda perustan. Voit irrottaa muutaman kihartin kehystää kasvot, mutta varmista, ettei mennä liian kovaa tuotteisiin. Williamsin mukaan yksi suurimmista virheistä on, kun käytetään liian monta asiaa, mikä voi tehdä tyylistä näyttävän. “Rihannalla käytin oliiviöljyä shea-voimaa tasaamaan reunan, sitten käytin L’Oreal Elnett -hiuslakan (15 dollaria, walmart.com) turvavöiden kiinnittämiseen”, hän kertoo meille. “Se oli melko paljon. Lisää muutamia nastoja, käytä sitten hieman loistehruiskua päihin.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − = 6

map