Tämä on Miten Concealer voi päivittää kulmakarvapelisi

Cara Delevingnen mittasuhteiden eeppisten kulmien salaisuus: luotettava peitevoide. Sen lisäksi, että peitellään virheitä ja tummia ympyröitä, toinen syy rakastaa peitevoide on se, että sitä voidaan käyttää myös korvien nostoon. “Concealer muotoilee kulmia, viimeistely, mitä otsan geelit, kynät ja jauheet alkavat”, sanoo N.Y.C.-pohjainen meikkitaiteilija Andrew Sotomayor. “Se antaa terävämmän reunan ja voi todella tehdä sinusta näyttävän leveämmältä korosttamalla korvan luun ja kiinnittämällä huomiota ylöspäin.”

Vaikka pientä peittäjää ei voi tehdä, jos aiotte käyttää sitä kulmillasi, pankaa varjoon nimenomaan kaaria varten. “Käyttämäsi peitevoide pitäisi yleensä olla persikka tai vaaleanpunainen vastaamaan tummia piirejä”, sanoo Sotomayor. “Kun korostat ja koristelet kulmat, sinun on parasta käyttää peitevoidetta, joka vastaa kasvosi tai on yksi sävy kevyempi kuin ihon sävy.” Hän suosittelee käyttämään peitevoidetta, kuten Laura Mercier Secret Camouflage ($ 35, nordstrom.com), koska kompakti sisältää kätevästi molemmat edellä mainitut sävyt.

RELATED: Kuinka vetää pois punaiset luomivärisivut tänä syksynä

Kun olet täyttänyt kulmat, käytä peitevoidetta tai keppiä, kuten Revlon Photoready Concealer ($ 11, ulta.com), joka jäljitellään todellisten kaarien yläpuolella ja alapuolella. “Tämä luo todella raikasta ulkoasua, joka tekee silmäsi selkeästi määritellyksi ja ikään kuin ne olisivat hiljattain ylläpidettyjä”, sanoo Sotomayor. Luonnollisen viimeistelyn varmistamiseksi voit tarvittaessa pehmentää ulkoreunat sormenpäilläsi.

VIDEO: 8 parasta apteekkien korvaajaa alle 15 dollaria

 

Mitä niissä harhahiuksista, jotka näyttävät kasvavan nopeammin kuin puhelun soittaminen pikapuhelun yläosaan? Concealer voi myös peittää regrowthin. “Peitevoide auttaa pitämään silmät kauniina muotoiluina peittämällä harhoja ja pieniä, joita on vaikea poistaa pinseteillä, jotka puolestaan ​​auttavat sinua vastustamaan kiusausta muokata omaa selkääsi ammattinsa sijaan”, Sotomayor sanoo..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 70

map