Rakastan tatuointeja, mutta tässä on tapana peittää ne

Täysi paljastus: Rakastan kaikkia (kolmea) tatuointini. Tiedän, että tavanomainen viisaus julisti tämän yhden päivän, olisin pahoillani, mutta koska tatuoinnit ovat yhä hyväksyttävämpiä (jopa Starbucksin avulla heidän työntekijänsä voivat saada ne nyt!), Olen ylpeä voidessani sanoa, että minulla on nolla pahoittelee minkään musteeni.

Kuitenkin, vaikka kolme tatuointiani sijait- sivat varsin peukaloina olalla, yläosassa ja kylkiluissa, on ollut satunnaisia ​​ammatillisia tapauksia, joissa olen halunnut peittää joskus näkyvän fenikseni olallani. Tavallisesti valitsen vaatteet, jotka kattavat olkapäät, mutta jos muste on sijoitettu näkyvämmäksi paikkaan, tässä on joitain mahtavia kosmeettisia vaihtoehtoja, jotka kattavat väliaikaisesti taidesi.

1. Kat Von D tuntee hänen tavaraa

Kuka parempi luoda meikki kattamaan tatuointeja kuin tunnetusti painettu tatuointiartisti Kat Von D? Hänellä on tatuointiprosessi, joka on suunniteltu käyttäen kolmea hänen tuotettaan. Ensinnäkin hänen Tattoo Eraser-kynänsä (14 dollaria, sephora.com), sitten Lock-It Tattoo Concealer (25 dollaria, sephora.com), kaikki asetettu Lock-It Powder -säätiöllä ($ 34; sephora.com). Jos sinulla on jo muita muokkausaineita, sinun ei tarvitse asentaa piilottajia Katin tavaraa vaan hänen Eraser-kynänsä ja Tattoo Concealerinsa ovat hyviä ostoja (ja toimivat myös hyvin intensiivisillä monikäyttöisillä piirteillä!).

2. Amazing Concealer on kaunis, olet arvannut sen, hämmästyttävä.

Erittäin hieno kiusallinen tarina, mutta ylemmän korkeakoulun aikana minulla oli melko eeppinen (ja kiusallisempana … täysin raittiina) juoksu raskas ovella. Päädyin kahteen murheelliseen purppuraan mustat silmät parempaan osaan kuukauden. Minun paras ystäväni? Amazing kosmetiikka Amazing Concealer ($ 42; sephora.com). Käytän Smashbox Hydrating Undereye Primeria (29 dollaria, sephora.com) ja sitten pinoa peitevoide. Jos Amazing voi piilottaa violetit ja siniset silmät, se voi varmasti peittää tatuoinnit.

3. Dermablend on hardcore

Dermablend-tuotteet on luotu erityisesti niiden kykyyn kattaa vakavat ihon puutteet. Tämä tarkoittaa arpia, aknea, rosaceaa, mustelmia (hello minun mustat silmät!) Ja – jos yhdessä vaiheessa pitävät musteasi vähemmän kuin täydellisiä tatuointeja. Heidän Cover Creme (38 dollaria; dermablend.com) helposti kattaa kaikki värit tatuoinnit ja se vie hyvin vähän tuotetta, jotta taidesi katoa. Voit asettaa molemmat näistä tuotteista Make Up For Ever HD Microfinish -uuniin (34 dollaria, sephora.com) virheettömille ja mustetta sisältämättömille iholle.

Näin tapahtui. #Saturday @sarahrmcmahon kanssa

Kuva Lähettäjä: Kathleen Braine (@gangsta_leen)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 67

map