Priyanka Chopran kadehtivat kulmakarvat salaisuus

Joka kerta, kun Priyanka Chopra astuu ulos, meillä on suuri tapaus kulmakarvan kateudesta. Ja klo Tyylissäelokuun kansikuva ampua, Quantico tähti paljasti, kuinka hän pitää silmänsä niin voimakkaana. Hän osoitti meikkitaiteilija Yumi Moria temppua luomaan lopullisesti määriteltyä kulmakappaleensa Long Islandin Jones Beachin New Yorkissa – ja kun se ilmenee, voit luoda ulkoasun vain kolmella nopealla askeleella:

1. Kääri ylöspäin kulmakarvojen harjalla, kuten Anastasia Beverly Hills Duo Brush nro 7 ($ 18; nordstrom.com), jonka Mori oli kädessä meidän ampumalla.

2. Piirrä pehmeä linja pitkin kynää pitkin. Tässä vaiheessa Mori käytti Anastasia Beverly Hills Brow Wizä Medium Brownissa ($ 21, nordstrom.com).

Priyanka Chopra Eyebrows - Embed
Kohteliaisuus (2)

3. Harjaa selat takaisin luonnolliseen tilaansa sekoittamalla viivoja ja muodostamalla täyden muodon.

Kun Chopran silmät oli muotoiltu oikein, Mori käänsi huomionsa tähtien ripsiin. Hän käytti Lancôme Grandiôse -ripsiväriä ($ 32, neimanmarcus.com) “antamaan Priyankan silmille luonnollisen mutta silmiinpistävän ilmeen” sekä Lancôme Le Crayon Khôl Gris Noirissa ($ 26, neimanmarcus.com), joka sitoisi Chopran ripsien välillä. “Näyttää siltä, ​​että sinulla ei ole lainkaan meikkiä, kun itse asiassa silmäsi on määritelty tarkemmin”, sanoi Mori. “Priyankan silmien parannuksen viimeistelemiseksi käytin yksittäisiä ripsiä lisättyyn täyteyteen.”

RELATED: 22 Priyanka Chopran suosituista asioista

Juuri ennen kuin Chopran ulkonäöllä oli värejä väreissä, Mori käytti omaa lopullista temppua. “Luomattomille näköisille huulille voin sekoittaa Lancôme Absolue Precious Cells ravitseva huulirasva ($ 50, neimanmarcus.com) ruskealla sokerilla huulipuiden tekemiseen”, hän sanoi. “Maitoa huulesi, poista se ja pistä vain huulirasva ennen viimeistä askelia: lisää huulipuna.”

Lisätietoja Chopra, poimia elokuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map