Miten voittaa farkut kuin Pro

Millä tavalla to Fray Jeans LEAD
Getty (4)

Andrea Cheng

16.6.2016 klo 8.00

Kun lähes kymmenen vuotta on kiinnitetty kirjaimellisesti kaikenlaisia ​​denim-käsitteitä, jotka on kuviteltavissa, sormetettu taskut, repäisyreiät, kirjontapilkkujen mukana, suunnittelijat ovat yhdessä palauttaneet huomionsa farkkujen pohjaan kipinöimään kauden alkuun denim-trendit. On leikattu potkulauta, kavennetut saumat, kaksisuuntaiset hems ja niin edelleen, mutta yksi niistä on yhteinen? Raakat, keskeneräiset reunat – voit kätevästi DIY kotiin.

Ja todistaa, kuinka naurettavaa on helppoa, luodimme askel-askeleelta opetusohjelman siitä, kuinka voittaa farkut kuin ammattilainen. Varoitus: Se on hyvin riippuvainen – on olemassa hyvät mahdollisuudet, jos haluat poistaa kaikki omat farkut. Mutta sinun ei pitäisi – pettää sitä. Joka tapauksessa, johtuuko siitä, että haluat omaksua viimeisimmät denim-trendit tai koska olet kyllästynyt nostamaan liian pitkät farkut (kuuntele, emme ole kaikki geneettisesti siunattuja mailin pituisilla jaloilla), täällä miten päästä kehosi kuuteen vaiheeseen.

RELATED VIDEO: Kuinka luoda Perfect Frayed Hem teidän farkut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map