Miten Balayage oman hiukset

eSalon haluaa sinun menevän täysin Bob Rossin kohokohtiin. Tulevan Lightlab-sarjan lanseerauksen myötä brändi laajentaa DIY-hiusväri-perheensä sisältäen balayage-tekniikan ja usko tai älä, se ei ole yhtä pelottavaa kuin luulet. Kohokohdat ja kulmakarvat ovat kahta aluetta, joita me yleensä jättäisimme ammattilaisille, mutta eSalonin menetelmä tekee prosessista melko epäluuloisen. Yksi brändin käsialan asiantuntijoista määrittelee täydellisen kaavan käyttäen perusvärin, hiustyypin ja tekstuurin tuntemusta sekä suunnan, johon haluat korostaa kohokohdistasi sarjasi luomiseen. Saat 35 dollaria (esalon.com tulossa pian), saat täydellisen sarjan, mukaan lukien sytytin, kehittäjä ja väriaine räätälöity tarpeitasi toimitettu kotiovellesi sekä tarvittavat työkalut ja miten-toimet masteroida tekniikkaa. Kun otetaan huomioon, että balayage-menetelmän taustalla oleva käsitys on käsin maalata kohokohdistasi, voit luoda aurinko-suututun vaikutuksen elementaalisen taiteen ja käsityön peruskäsityksestä, etenkin vesivärialalla. Jos pidät omasta vaikutteestasi paremmin kuin tyylillesi, voit saada paketin automaattisesti uudistuvan aina, kun tarvitset korjattua summaa 28 dollaria per setti. Pidä kädessäsi kosteaa pyyheä käsineiden puhdistamiseen tai kasvojen liialliseen värjäämiseen kasvojen ympärillä ja lue ohjeet omien hiusten antamista varten vaiheittaiset ohjeet.

Ombre Bayolage Hair Product Embed
Kohteliaisuus

RELATED: Miksi hiusten väri muuttuu Brassyksi ja miten voit saada sen pysähtymään?

  • Aloita puhtailla, kuivilla hiuksilla. Kun olet laatinut pakkauksen kaiken sisällön ja sekoittaa värillesi kermamaisen koostumuksen, poista hiuksesi käyttökelpoisiksi alueiksi. Käytä kampan takapäätä ylhäältä, keskeltä ja alareunasta, jotka on erotettu halo-esque-osassa pään ympärillä, korvasta korvaan.
  • Jos hiukset ovat lyhyitä, voit käyttää värisi kampaamalla. Pyöritä kampan hampaita kevyempiin ja pyyhi se sitten kulhon sivuille ylimääräisen kaavan poistamiseksi. Ota kampan takapää päätä erottamaan ohut, yhden senttimetrin pituinen hiusleikkaus ja suorita kampan hampaat puoliväliin päihin. Kampanjan selkärankaa voidaan käyttää tasaamaan väriaine, ja sormillasi voidaan sekoittaa se.
  • Pitkät hiukset käytä harjaa, jotta voit korostaa kohokohtia. Harjaa seos jyrkästi vinossa, työskentelemällä puoliväliin päihin. Käytä harjan takapäätä erottaaksesi ohuen hiusnauhan pään toisella puolella ja toista eteenpäin liikkeitä eteen ja taakse ja vuorotellen sivuilla, kun käyt.
  • Lisää lisää seosta kampaasi tai harjallesi tarpeen mukaan ja toista muualle pään, varmistaen, että kaikki nauhat ovat tasaisesti päällystettyjä. Työskentely etupuolelta vuorotellen puolelta toiselle on paras panos. Tämä varmistaa, että kohokohdat kehittyvät tasaisesti.

RELATED: Blonde vs. Brunette: Nämä tähdet todistavat hiusten väri voi muuttaa kaikkea

  • Hiusten takajohtojen käyttö voi olla hankalaa – jatka erottelemalla ohuita puoli-tuumaa tuumaa pitkin kaistaleita, mutta värin värjäämisen sijaan alaspäin vedä hiuslakkaa ylös tai sivulle niin, että voit katso tarkalleen, missä väriä kulkee peiliin. Pudota se alas, kun olet lopettanut.
  • Kun pääset hiusten yläosaan, jakaa se normaalisti ennen kohokohtien asettamista. Tämä auttaa sinua soveltamaan väriä alueilla, joilla aurinko luonnollisesti osuu. Jatka ohuiden hiusnauhojen poistamista edestä taaksepäin ja joko maalattakaa tai harjaa sytyttimen puolivälistä loppuun sopivaksi.
  • Salli värin käsittely prosessoiduksi määräajaksi (yleensä noin 20-30 minuuttia), ja kun olet valmis, huuhtele seos mukana toimitetulla shampoolla, kunnes kaikki sytytin on pois hiuksistasi. Seuraa räätälöityä väriainepuskuria runsaalla kerroksella. Lyhyiden hiusten tulee käyttää noin puolet värjäysmaskin putkesta, kun taas pitkät hiukset saattavat tarvita koko putkea.
  • Huuhtele väriaine naamio, puhalluskuivaus ja tyyli tavalliseen tapaan, sitten näytä käsityönne valitsemallasi sosiaalisen median alustalla.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map