Kuinka trimmaat omat kulmakarvat ilman Messing Up

Vaikka suuret aihionmuotoiset liikkuvat ovat paremmin ammattilaisille, on hetkiä, jolloin harhainen hiukset tai kaksi tarvitsevat hyvin pienen leikkuujäljen ennen kuin etene eteenpäin täyttörutiinisi. Oman kulman leikkaaminen voi tuntua pelottavalta liikkeeltä, joten pyysimme The BrowGal -valikoiman Tonya Crooksin meikkitaiteilijan ja perustajan toimesta, jotta he voivat antaa askel-askeleelta ohjeita siitä, miten hallita tekniikkaa ilman,.

Ensinnäkin, sinun on ensin aloitettava etsimällä oikeat työkalut. Sen lisäksi, että spoolie harja kampaa karvat, sinun tarvitsee joukko brow sakset lyhyet, erittäin suorat terät – kynsisakset voivat työskennellä ripaus, mutta Crooks suosittelee työskentelyä tarkempia leikkurit, kuten hänen oma Brow Sakset ($ 20; thebrowgal.com).

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Microblading Selaimesi

Nosta puolustusharja ja kampa hiukset siinä suunnassa, johon ne luonnollisesti kasvavat. “Edessä he kasvavat usein suoraan ylös ja alas”, Crooks sanoo. Harjaa vain etupuoli ylöspäin ja leikkaa sitten a erittäin pieni määrä ylhäällä, jättäen luonnollisen muodon koskemattomaksi.

Yksi kohtalokas virhe: Kopioi kaikki otskisi hiukset ylöspäin, toisin kuin vain etuosassa. Tämä voi usein johtaa odottamattomiin putoihin ja harvaan alueisiin. “Kun liikut eteen, hiukset kasvavat usein”, hän selittää. “Selaimella on usein leikkuupäitä ja kaaria, joten sinun täytyy selvittää, mitä vivahteita omien kulmiesi on päästä puhtaimpaan leikkaukseen.”

RELATED: Nämä Brow tuotteet tekevät kaikki sinun Full-Arched taipumukset saavutettavissa

Jatka harjata kulmasi siinä suunnassa, jonka ne luonnollisesti kasvavat, ja vain leikata pientä kappaletta, jotka ovat kiinni tai roikkuvat. Kuten sanonta kuuluu, vähemmän on aina enemmän, joten leikkaa pieniä määriä kerralla ja jätä alueita, joista olet epävarma yksin.

RELATED VIDEO: Luota meihin, kokeilimme sitä: Microfeathering ja Botox

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 62

map