Kuinka tehdä karkkia sushi (kyllä, luet oikein)

karamelli Sushi
Kyleen James

Sydney Mondry

18. kesäkuuta 2016 klo 16.30

Jos asut rapeita tonnikalan rullia, yksinkertaisia ​​lohi sashimia ja merileväkukkoja täynnä tuoretta kalaa ja tobikoa, sinun on ihastunut tietämään, että tämä lauantai on kansainvälinen sushi-päivä. Kuten useimmat ruoat “vapaapäivät”, on epäselvää, milloin tai miten tämä alkoi, mutta emme kysy mitään kysymyksiä – meillä on liian kiireinen täyttö kasvoillamme soijakastikkeella kyllästetyllä riisillä ja maustetulla inkivääriin. Jos haluat päästä irti japanilaisesta leviämisestä, suosittelemme hemmottelemaan enemmän sushi … karkkia sushi, eli. Ihastuttava herkut sub Rice Krispies käsitellä suolaista riisiä, hedelmiä jalka merilevää, ja erilaisia ​​makeisia kalaa ja vihanneksia. Se on erinomainen resepti tehdä lasten kanssa, mutta on ehdottomasti ei vain 10-ja-under väkijoukon.

Alla, askel-askeleelta opas opettaa sinulle, miten tehdä karkkia nigiri (kala päällä riisin) ja karkkia maki rullina (kala kääritty riisi ja merilevää). Tarvitset yhden arkun Rice Krispies Treat (käytimme reseptin viljakasetin takaosassa), jonka pitäisi olla noin 1/2-tuumainen paksu ja jäähdytetty rullatulla leivinpaperilla; Hedelmät jalkojen tai hedelmien rullina; Ruotsin kala; ja kaikki haluamasi karkit maki roll täyttö. Lue täydelliset ohjeet.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 83

map