Kuinka tallentaa talvivaatteet oikein

Tunnustus: Emme ole tallentaneet talvivaatteita vielä. Puolustuksemme aikana tämä kevät on ollut epätavallisen kylmä (tarkoitauko, toukokuussa 40 astetta? Se ei saisi olla oikein). Mutta ehkä se on hyvä asia, koska koska se käy ilmi, saimme tietää, että on oikea tapa varastoida vaatteita ja väärää tapaa. Epäasianmukainen varastointi voi johtaa bakteereihin, kellastumiseen, hyönteisiin ja kaikenlaisiin icky-asioihin, jotka voivat väistämättä johtaa vaatetuksen heikkenemiseen. Joten jos oletkin lykätty, myös lue nämä ohjeet siitä, miten talvivaatteesi tallennetaan kunnolla ennen kylmän ja lämmin-sään vaatekaapin vaihtamista.

Puhdista aina vaatteesi ennen säilytystä

“Tämä on luultavasti suurin virhe, jota useimmat ihmiset tekevät ja se on tärkein”, sanoo LA Closet Designin toimitusjohtaja Lisa Adams. “Vaikka he eivät näyttäisikään likaisia ​​tai eivät tuoksu huonoksi, he voivat silti houkutella hyönteisiä ja kyliä.”

Pesulapalveluiden toimitusjohtaja Eduardo Herrera on samaa mieltä: “Puhdistamalla kaikki vaatteet ihmiset varmistavat, että tahrat eivät aiheuta hapettumista, mikä johtaa kellastumiseen ja bakteereihin, jotka voivat luoda reikiä”. Hän suosittelee koneenpuhdistusta puuvillaa, pellavaa ja polyesteriä; kuivapesu villa, kashmir, silkki ja rayon.

Älä koskaan käytä muovipusseja kuivapesuista

“Yleinen väärinkäsitys on se, että kuivapesimen muovipussien käyttäminen suojaa vaatteita, mutta se päinvastoin”, Adams sanoo. “Ajan myötä muoviset ansoivat kosteutta ja aiheuttavat vaatteiden kuidut heikkenevän ja keltaiseksi.” Käytä sen sijaan puuvillavaatteen pusseja, jotka suojaavat takit, leningit tai toppeja.

RELATED: Miten saada öljy tahrat pois vaatteista

Taita neuleet

Herrera ei suosittele neulepuseroita, koska ne voisivat venyttää ne ja taivuttaa ne muodoltaan. Mutta jos sinulla on tarpeeksi kaappitilaa ja et halua rypistää rypyt, Adams sanoo, että hartiat ovat pyöristettyjä – ne sopivat kevyisiin neuleisiin. Mutta hän ehdottaa ehdottomasti taitettavaa kashmiria ja suuria vaatteita.

Käytä hapotonta kudospaperia minimoimaan ryppyjä

Aseta haponkestävät levyt taitteiden väliin rypyt estämiseksi. Tämä koskee villapaitoja, housuja ja hameita. Adams sanoo, että löysästi taitettavat vaatteet voivat auttaa estämään itsepäisiä ryppyjä. Lay hameet tasainen, kun voit ja taita housut puoliksi kerran. Raskaan pään pohjaan Herrera suosittelee ripustettavaksi vyötärönauhalla.

Älä taita nahkaa

“Taitettava nahka on hankalaa, koska ajan myötä koukut voisivat lopulta muuttua pysyväksi rypytykseksi”, Adams sanoo. “Aseta se tasaiseksi tai ripusta se kiinni ripustimella, varmista, että kudos tai kangas on tarttunut tartuntaan, jotta se ei löytäisi nahkaa.”

RELATED: Ota Tour of Monique Lhuillier n Los Angeles Closet

Säilytä vaatteita muovisäiliöissä tai puuvillakantamateriaaleissa

“Varmista, ettet pakata säiliöitäsi reunaan”, Adams varoittaa. “Tehdä tämä voi paitsi luoda ryppyjä, mutta se myös estää ilmavirtauksen.” Siksi vakuumipatjat ovat frowned upon – ne ovat liian sinetöity, joka sulkee ilmaa ja estää kaiken liikkeitä.

Suorita säilytysastiat laventilla, eukalyptuksella tai cedarilla

Pidä talvivaatteita tuoreina laatikoilla, jotka on pakattu laventeliin tai eukalyptukseen, Adams sanoo. Heitä cedar satchet yläosaan hyvästä mittauksesta ja ripusta yksi jokaisessa kaapissa.

Huolehdi talviasusteista

Kengät pyyhkiä ne ennen säilytystä ja asettamalla puiset puut säilyttäen niiden muodon ehjänä. Huivit, käsineet ja pipot pitävät ne kokonaisuudessaan laatikossa (Adams mieluummin nahkaa näytön syistä) tai integroi huivit kaappeeseesi (kuvassa alla).

Talvi Clothing Storage - Embed
ILMOITUS LA Closet Design
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 68

map