Kuinka Rock Faux Fringe Siksi se näyttää täysin todelliselta

Fake bangs voi mennä huonoon nopeammin kuin voit sanoa “clip-in”. Mutta kun he menevät oikein – la Gigi Hadidin MTV Movie Awards -palkinnolla – he tekevät lopullisesta did-she-tai-didn’t-he-kauneudesta . Menimme suoraan lähteelle-L.A. kampaaja Bryce Scarlett, pro Hadidin faux-haaran takana – saada kauha miten vetää ulkonäkö.

Ensimmäinen askel on valita laadukas pala – joko todellinen tai laadukas synteettinen – kampaajan toimitustilasta. (Hadidin käsin käsityönä oli peruukki.) Scarlett mainitsee Hair Shopin suosikiksi – heidän myymälänsä palvelevat ammattilaisia, mutta sallii sisäänkäynnin asiakkaat myös. Etsi palaa, joka ei ole ylivoimaisesti kiiltävä, sillä luonnottomasti kirkkaus on kuollut lahja faux-säikeille, Scarlett sanoo. Clip-in verison istuu luonnollisestikin päätäsi vasten.

Kun sinulla on bangs kädessä, Scarlett ehdottaa ottaa ne hiustartasi varten hieman muokkaamista. “Useimmat kappaleet näyttävät luonnollisilta, kun ne on leikattu ja ohentunut vähän”, sanoo Scarlett. Pyydä stylistisi tekemään juttunsa, kun otsat on kiinnitetty päähän – tällä tavalla hän voi yhdistää ne nykyiseen tyyliisi.

Nyt kun asetuksesi on muokattu, on aika puuttua sijoitteluun. Scarlett korostaa tarvetta sijoittaa sauma takaisin niin pitkälle, että se istutettaisiin juurille, jossa säikeet luonnollisesti voisivat ajaa. Kun olet painanut leikkeitä kiinnittämällä kappaleen, muotoile otsatukseesi samalla tavalla kuin muutkin hiukset, joten vibraisuus on johdonmukainen. Viimeinen vaihe? Valmista oma ego hyökkäysten hyökkäyksille, joita saat pian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 41

map