Pumpkin Spice sivuuttaa, syksy on myös prime aikaa murtaa tumma huulipuna. Olitpa ammattilainen tai aloitteleva rohkea vampy bullet, kukaan ei säästy ärsyttävistä tahroista. Kääntyimme N.Y.C-pohjaiseen hiuksiin ja meikkitaiteilija Abraham Sprinkle, täyttämään meille, miten päästä läpi syksyllä kauden smudge-free pout.

Jos tämä syksy tulee olemaan ensimmäinen kerta kun keinuttaa tummaa huulua, Sprinkle suosittelee tarttumaan puolikyllästettyyn tai nestemäiseen mattapulloon. “Kiillot voivat hankaloitua uusille käyttäjille. Semi-mattit tai nestemäiset matot kiinnittyvät paremmin huulille ja niillä on vähemmän liikkumista. “

Bullets sivuuttaa, suurin avain pitämään huulipuna täydellinen koko päivän on tehdä vähän prep työtä ennen pyyhkäisemällä oman varjossa valinta. “Yksi suurimmista laukaisuista huulien tahraamiseen on väärin valmistelu”, Sprinkle sanoo. “Jos väri asetetaan huulille, joka ei ole hydratoitunut, vaarana on verenvuoto halkeamissa. Toisaalta liian hydratoitu huuli (liian paljon balsamia) aiheuttaa huulipunan liikkuvan kaikkialla. “Kasta ripsiväliä huulille, kuten Fresh’s Sugar Nutrition Lip Balm Advanced Therapy (30 dollaria, sephora.com) pyyhkiä poista kuollut iho ja luo puhdas kankaalle huulipunoksellesi ja seuraa huulia huovan käyttämällä vastaavaa väristä tai kirkasta vuorausta ylimääräisen vakuutuksen verenvuotoa vastaan.

RELATED: So Long Summer-Shop kuumin huulipunan trendi syksyyn

Sprinkle ehdottaa, että käytät huuliharjaa, kuten Charlotte Tilbury’n ($ 26; net-a-porter.com), jotta varmistat tasaisen tuotteen jakelun. Kun sinulla on lippie, hahmotella sitä kermainen peitevoide, kuten Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer (30 dollaria, sephora.com). “Jos käytät peitevoidetta sovelluksen lopussa hahmotellaan huulet, tämä todella leikkaa kuonot”, kertoo Sprinkle. “Joskus aion laittaa myös irralliseen jauheeseen peitevoidetta käyttäen luomiväri harjaa edelleen asettaa sen.

Jos kohtaat onnettomuuden, älä hikoile sitä on nopea ratkaisu korjata sotku pyyhkimällä pois kaiken ja aloittamalla. Sprinkle kertoo yksinkertaisesti Q-kärjen kiinnittämiseksi kasvoihin tai vartalovoiteeseen ja käyttää sitä poistamaan kaikki ei-halutut värit. “Tämä auttaa poistamaan tumman pigmentin ja pitää sen tahraamatta.”