Kuinka päivittää jokapäiväinen hiustyyli

Saatat lopulta sairastua tekemästä samaa saumatonta tilausta pöydän lounaalle ja hiukset yllään tarkka samalla tavalla päivä sisään ja ulos lopulta vastaavanlainen vaikutus. Jos leikkaus tai go-to-tyyli tekee sinut sanomaan “meh”, mutta et ole täysin pudonnut rakkaudesta sen kanssa, silloin on aika päästä eroon hiusten rutiin tekemällä yksinkertainen päivitys niin sinun “tuntuu ja näyttää brändi Uusi. Käännyimme Tim Wandrey, National Style koulutus johtaja Red Door Spa New Yorkissa joukko yksinkertaisia ​​tweaks voit tehdä päivittää jokapäiväisen kampauksen-ei saksia tarvitaan.

Jos sinulla on lobba

Viime vuosina on ollut kyse lobista ja todiste Hollywoodissa. Kun tähdet, kuten Selena Gomez, Bella Hadid ja Kim Kardashian tekevät leikkauksen, on turvallista sanoa, että olkapäiden leikkaaminen ei mene mihinkään aikaan pian. Jos et ole yli uber-trendikäs leikkaus, mutta sinusta tuntuu siltä, ​​että ulkonäkösi on pysähtynyt, Wandrey ehdottaa, että “siirryt osaasi eteenpäin”. Hän sanoo, että tämä “voi todella vaihtaa ulkoasua ja näyttää siltä, hieman epäsymmetrinen ja kerroksellinen. “

Jotta hiukset pysyisivät uudessa paikassa, käytä kymmenkaltaisia ​​määriä kevyttä viimeistelykermaa, kuten Alterna Haircare Caviar CC -voide hiuksille 10-in-1 täydelliseen korjaukseen (26 dollaria; sephora.com).

RELATED: Kuinka usein sinun tulee puhdistaa hiusneesi todella

Jos sinulla on suorat hiukset

Jos hiuksesi on pin-suora tai sinä olet litteä rauta-addikti, Wandrey ehdottaa keksimästä ulkoasua lisäämällä tekstuuria säikeisiisi. “Yksi suosikkikohteistani on tehdä muutamia löysä punoksia, sileä rautaa niiden päälle ja erottaa ne”, hän sanoo. “Tämä antaa suorat hiukset kokonaan uudelleenkäsiteltyyn ilmeeseen.”

Kun olet ottanut punokset erilleen, anna hiuksille muutamia spritzejä teksturointisumuista, kuten Ouai Wave Spray ($ 26; sephora.com) Lisätä ylimääräistä liikettä teidän säikeille.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Jos sinulla on lyhyet hiukset

Kun pixie leikkaus alkaa kasvaa, saattaa tuntua, että mitään ei voi tehdä, paitsi että epämiellyttävän pituuden välinen pituus kulkee. Sen sijaan Wandrey suosittelee pelaamaan uudella pituudella. “Spray teksturointisumulla kuten Kérastase Spray A Porter (36 dollaria; kerastase-usa.com), sitten puhaltaa kuivaksi yläosa keskikokoisella pyöreällä harjalla pois kasvoista ja viimeistele kuiva shampoo, kuten Kérastase Powder Bluff (37 dollaria; kerastase-usa.com),” hän sanoo. “Älä pelkää kääntää hiuksia yhdestä suunnasta tai toisesta kun se alkaa laskea liian litteälle päähän. Ottaa leikattu pixie on kyse tekstuurista ja äänenvoimakkuudesta oikeilla paikoilla. “

Jos sinulla on kiharat hiukset

Wandrey ehdottaa tämän siirron antamista varten: “Aloita antamalla kihossusi kuivua vastakkaiseen eroon siitä, miten käytät normaalisti sitä.” Tämä mahdollistaa jonkin verran äänenvoimakkuutta kääntämällä sen takaisin sen sijaan, että saadaan “kolmio” . Jos et ole siunannut täydellisiä kiharoita (hyvin harvat), kosketa niitä curling-sauvalla tai curling-rautaa, kuten Ghd Curve Soft Curl Iron (199 dollaria, nordstrom.com). 

Jos rakastat palmikkoa

Yksi punos saattaa olla mukava, mutta muutama vielä parempi. Jos sivupallo on sinun go-to-tyyli, koska se on helppoa ja nopeaa tehdä, Wandrey suosittelee lisäämällä muutama punokset sekaisin päivitykseksi. “Kun sivuraide on paikallaan, lisää vielä muutama löysä punokset”, hän sanoo. “Kierrä se ylös sekaisin pesäksi tai pulla ylhäältä ja älä pelkää antaa joitakin paloja pudota ulos.” Vähennä rusketta ja flyaways muutamilla spritzes Bumble ja Bumble kampaajan Invisible Oil ($ 40, sephora.com) kun olet asettanut punokset paikalleen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map