Kuinka päästä pois Office-vaatteisiin

Ellei ole puistorata, hengenpelastaja tai ammattitaitoinen golfaaja, olet todennäköisesti mukana väkijoukossa, joka olettaa yllään shortsit töihin, on “no go”. Ja se on totta – monissa konservatiivisissa ammatillisissa tilanteissa sinun on parasta säästää niitä off-duty-tuntia.

Kuitenkin, kun trendi etenee ja toimistot tulevat entistä lievemmiksi pukeutumisrajoitusten kanssa, etsimme yhä enemmän mahdollisuuksia taivuttaa perinteisiä työvaate sääntöjä ja luodella 9-to-5-vaatekaappisi kanssa. Erityisesti kesällä sama rutina mekko-ja-asunnot tai hame-ja-top voi tuntea, hyvin, rutiinia. Pari pikkuhousut ja hieman kekseliäisyys ovat vain juttu, joka antaa jonkin verran pepin työmatkalle. Alla, tutustu suosikki tapa käyttää shortseja työskennellä tänä kesänä sekä meidän viisi parasta vinkkejä tämän ulkoasun tekemiseen työ sinulle.

Shortsit at the Office EMBED
kohteliaisuus (5)

Osta ulkoasu: Chloe shortsit, 521 dollaria; matchesfashion.com. Vince-sandaalit, 295 dollaria; nordstrom.com. Babaton-liivi, 245 dollaria; artizia.com. Topshop Ainutlaatuinen paita, 180 dollaria; net-a-porter.com. Jules Smith choker, 98 dollaria; shopbop.com. Mansur Gavriel laukku, 1050 dollaria; mansurgavriel.com.

1. Pituus on tärkeä valinta kengät. Lyhyet shortsit eivät ole oikeita toimistoille, mutta kauemmin pidät-ish shortsit, korkeammat korot suosittelemme. Turvallinen panos mihin tahansa inseamiin? Viileä paria korkokengänpäällisiä, joissa on 1 “tai 2” kantapää.

2. Kankaan pitäisi olla fancy. Ellei toimistosi ole nimenomaan rento, olisimme aina hyppäämään denim shortsit töihin. Sen sijaan valita paksut kreppikankaat, villa-seokset tai painettu jacquard. (Ajattele työpajasi materiaalia ja mene sinne.)

3. Rakenne auttaa. Kalvot, silkkiset shortsit näyttävät aina enemmän makuuhuoneelta kuin kokoushuone, ei väliä mitä. Ohita elastinen vyötärönauha, kaikki liinavaatteet ja kaikki drape-y-mallit. Ota käyttöön shortsit, joissa on vekkejä tai rakenteita, lisää kiillotus ja ammattimainen kierre.

4. Mitä enemmän ne näyttävät hameelta, sitä paremmin. Shortsit, joissa on korkea vyötärö ja A-rivinen leikkaus, ovat erinomainen vaihtoehto toimistolle, koska niillä on taipumus muistuttaa hamea (ja saattaa jopa heittää muutamia ihmisiä pois sartorially jännittävästä polusta.)

5. Tuck in your top. Olipa sitten housuja, hameita tai shortseja, näytät aina paremmin yhteen upotetun paidan kanssa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 34 =

map