Kuinka korjata “Pet Eye” -valokuvissa 3 Super Easy Steps -ohjelmaa

Jos olet lemmikin omistaja, on todennäköistä, että olet ottanut lukemattomia kuvia rakastetusta pörröisestä ystävästäsi. Mutta yhtä todennäköisesti: Olet päätynyt snap-tai kaksi, jossa eläinten silmät hehkuvat kirkkailla heijastavalla piireillä.

Monilla eläimillä on silmän takaosassa oleva kerros, joka auttaa yönäköön. Soitettu tapetumiksi, se on syyllinen niille vihreille, keltaisille ja pennuille ja pennuille kypsät silmät, siniset vilkkuvat, jotka hälventävät näyttävät ulkonäköä, joita yrität kaapata digitaalisissa valokuvissa.

Olen viettänyt monta tuntia etsimään pikaista korjausta, etenkin punaisen silmän tyyppistä suodatinta lemmikille, vain päästäkseni kaniin reikäksi – tuskin kiusataan opettamilla, jotka ovat hienoja, mutta eivät tee mitään ongelman ratkaisemiseksi. Lopulta löysin ratkaisun, joka haudattiin sovellukseen PS Express, eli Adobe Photoshop Express. Voit kiittää minua jakamalla!

Koira Eyes - Lead
Stephanie Rushia

VAIHE 1
Laske musta Sharpie. Se vain tylsää silmät ja ei toimi näytön silmällä.

VAIHE 2
Lataa PS Express (ilmainen, saatavilla Applen App Storesta ja Google Playsta).

VAIHE 3
Avaa sovellus. Napsauta kuvaa. Hit Eye-kuvaketta ja sitten Pets. Napauta jokainen silmä.

Koira Eyes - Embed
Stephanie Rushia

Jotta realistisempia vaikutuksia voisi olla, joskus kaksoisnapaus on suositeltava (joka toimi parhaiten Pit-Diogeen silmissä, edellä). Myös särkynyt sormi saattaa johtaa heikkoihin peepereihin. Pidä tasaisesti ja yritä uudelleen!

Kiinnitys Pet Eye on ensimmäinen kaksiosainen sarja. Seuraavaksi: Kuinka laittaa lemmikkisi Insta-Celebrityille!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 55

map