Kuinka keväänä puhdistaa kauneusstash

Kevät on aivan nurkan takana, joten se tarkoittaa vain yhtä asiaa: on aika mennä täyteen Marie Kondoon ja taidokkaasti julistaa kaiken elämässänne, meikkipussi mukana. Vaikka talvituotteiden varastoiminen on melko ilmeistä liikettä, nyt on täydellinen hetki tarkastella tuotevalikoimaa uudelleen ja heittää kaikki kohteet, jotka ovat menneet huonoon. Teemme yhteenvedon siitä, miten määrität, milloin muutamat teidän meikkiupseesi ovat kääntyneet huonommin, alla. Tule esiin ja heittäkää se, mikä ei tuo sinulle iloa – ja mitä kuivattuja, brutto mysteerituotteita, jotka ovat olleet sinun kosmetiikkalaukkasi pohjassa viimeisten kahden vuoden ajan.

VIDEO: Kuinka säilyttää taloudesi järjestyksessä, kun elämäsi on sekaisin

RELATED: Miten kierrättää tyhjät kauneus tuotepullot

Säätiö ja peite

Säätiöllä ja peitevoimalla on tyypillisesti melko selkeitä kylkiäisiä merkkejä, joita he ovat muuttaneet – he joko kuivuvat, vaihtavat värejä tai päätyvät tuoksuvaan inhottavaan. Heitä kaikki edellä mainitut luokat, sillä useimpien voiteiden ja nesteiden käyttöikä on noin kuusi kuukautta. Jauhepohjaiset kaavat ja jauheet voivat jäädä hyllylle edellyttäen, että olet ostanut ne viimeisten kahden vuoden aikana.

Huulipuna

Huulipunat, kiilto- ja huulipäällysteiden tulee olla turvallisia noin kahden vuoden ajan edellyttäen, että ne eivät käytä niiden sekoitettavaa koostumusta. Laita kaikki pimeät talvi sävyt horrostilaan toiselle kaudelle – mieluiten pois auringosta ja lämmöstä. Haluat tarkistaa pitkiä vaatteita kaavoja, sillä ne ovat yleensä kuivemmilla sivuilla aluksi.

RELATED: Kuinka organisoida kauneustuotteet

Silmämeikki

Yleisesti ottaen jauhemaiset varjot voivat kestää muutaman vuoden niin kauan kuin et ole kaivaa sormesi pannuun, mutta jos havaitset värin muutosta tai murentumatonta kaavaa, heittäkää se. Varmista, että kaikki kermanväriset varjot, geeliväliaineet, nestemäiset päällysteet ja varjostuslamput, jotka ovat olleet sitten kuivuneet, sekä kaikki yli kolmen kuukauden ikäiset ripsivärit. Pencil eyeliner puolestaan ​​voi kestää jopa kahta vuotta (edellyttäen, että voit todella tehdä sen viimeiseksi kauan). Varmista, että terävä kärki kiristyy säännöllisesti ja puhdista se hankaamalla alkoholia ja Kleenexia, jos se koskaan menettää sen yläosassa meikkipussissaan.

Tuoksu

Hajuvesi-luokassa haju-testi on olennaista. Jos jokin tuoksu haisee alkuperäisestä muodosta, tyhjennä neste ja kierrä lasipullo. Sama pätee kaikkiin, jotka näyttävät ottaneen italialaista salaattikastiketta – tiedät, missä öljy istuu tuoksun päällimmäisellä kerroksella. Mitä talvisiin tuoksuksiisi pidät, säilytä ne viileässä paikassa, joka ei saa suoraa auringonvaloa, koska se voi hajottaa hajustamolekyylejä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map