Kuinka käyttää vihreää peitevoidetta punaisella Zit: lla, joka vain ei lopeta

Kun tulehtunut pimple asettuu lepäämään leukaan, säännöllinen peitevoide, jonka luotat peittäessäsi nämä voimakkaat tummat ympyrät, ei välttämättä leikkaa sitä. Ei ole väliä kuinka monta kertaa olet pat päällä kerma, ei ole piilossa rosiness.

Ei ole, että kompakti peitevoide yhtäkkiä menetti tai menetti mojo. Se on enemmän, että saatat tarvita vain vihreän värin korjaavan peitevoiman vahvistamista.

“Vihreät piileksit toimivat hyvin punaisilla paikoilla, zits, jne., Koska vihreä täysin neutralisoi punoitusta”, selittää meikkitaiteilija Neil Scibelli. “Tämä palaa värirenkaan teoriaan – vihreä on päinvastainen tai punainen, joten kun yhdistät kaksi väriä yhteen, se muuttuu valkoiseksi.”

PEITE FX Correct Click Color Corrector
Kohteliaisuus
Cover FX
$ 18

OSTA NYT

Joten miten aiotte käyttää yhtä, joten et kävelet vihreällä zitillä kuin punaisella?

Sen jälkeen, kun olet kosteuttanut, Scibelli sanoo soveltavansa sitä peitevoidetta tai perushartsilla mihin tahansa voi olla punoitus, olipa se zit, rosiness poskissa tai rosacea. “Suosittelen levittämistä, jotta tuote todella tarttuu ongelma-alueelle. Käytä sitten säännöllistä säätösi tai peitevoidetta sen päälle”, hän sanoo.

Dior Fix It 2-In-1 Prime and Colour Correct
Kohteliaisuus
Dior
$ 36

OSTA NYT

RELATED: Paras piilottajat Undereye Circles

Kun olet ottanut tavallisen peitevoidesi käyttöön, ota kauneudenhoito ja sekoita tarvittaessa.

Kuten Scibellin suosituimmista värien korjaavista peitevoiteista, hän vannottaa Urban Decay Naked Skin Green Corrector -ohjelmalla, mutta markkinoilla on valittavissa myös tonni, kuten COVER FX Correct Click Color Corrector ja Dior Fix It 2-in-1 Prime ja Color Corrector. 

kaupunki- Decay Naked Skin Color Correcting Fluid
Kohteliaisuus
Urban Decay
$ 28

OSTA NYT

Niitä päiviä varten, jolloin zit on haalistunut, saatat tarvita vain sellaista tuotetta, joka sopii ihon sävyyn. “Neutrogena Hydroboost Concealer (13 dollaria, target.com) on ollut uusi jokapäiväinen suosikki, koska se on kirjaimellisesti luutonta ja hydrates silmien alla”, sanoo Scibelli.

Toinen vaihtoehto Honey Artist Suzy Gerstein on Laura Mercier Secret Camouflage Concealer (35 dollaria, sephora.com) kompakti, jossa on kaksi erilaista kerman peitevoidetta, joten voit sopia täydellisesti ihon sävyyn.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 26 =

map