Kuinka käyttää Stick Foundationia

tikku Foundation - Lead 2016
Kohteliaisuus; Time Inc. Digital Studio

Dianna Mazzone

02 elokuu 2016 @ 14:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ei ole mikään ihme, että tempaus on hetki tänä kesänä: se on läpäisevää ja TSA-todiste, joten se on ihanteellinen lomamatkoille. Ainoa hankala osa? Vastustamaan vain pyyhkäisemällä kamaa kaikkialla kasvoillasi. Tehdä niin “voi luoda vaikeita rivejä, joita on vaikea sekoittua”, kertoo Chicago-meikkitaiteilija Jenny Patinkin. Sen sijaan, hän sanoo, käytä kantta kuin kaveri: Levitä kolme pientä pistettä perustusta otsaan, kaksi nenästä, kaksi kustakin poskesta ja yksi leuka, sitten sekoittuvat ulospäin sormilla tai tiheällä harjalla. Sieni, sanoo Patinkin, ei luo kitkaa, joka tarvitaan kaavan emulgoimiseksi.

Jos haluat lisätä kattavuutta ongelmatilanteissa, lisää ylimääräinen piste sääalueelle sen jälkeen, kun olet työskennellyt ensimmäisessä sovelluksessa. Käytä tuoretta peitevoidetta (vastakohtana itse kiinni) tämän estämiseksi bakteerien leviämisen estämiseksi.

Nyt mennä eteenpäin ja myymällä suosikkipintamallit alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 61

map