Kuinka esitellä joukkueesi hengessä Tämä Super Bowl ilman jalkapukua

Ahh, Super Bowl sunnuntai. Se on päivä, joka on täynnä jalkapalloa, ruokaa ja hauskaa – kaikki tavarat. Mutta mikä on yksi asia, joka puuttuu? Muoti. Kyllä, me uskomme, että Beyoncé osuu puoliväliinpanoon tähtikuviossa (tai sormet ristissä, kaksi tai kolmea), mutta meillä katsojilla on oikeus osoittaa myös sartorial-taitoja. Voit ottaa helpon reitin ja käyttää jersey-vain muistaa muotoilla tavalla, joka osoittaa henkilökohtaisen esteettisesi. Mutta jos haluat todella erottua, luo sunnuntai-rahasi ulkoasun tuoreilla siluetteilla suosikkijoukkueen väreissä. Super söpöjä paloja, joita voit käyttää kaikkina vuodenaikoina, varmasti voittaa jersey joka päivä.

Aika, kaksi asuista, jotka osoittavat henkesi tyylikkäin tavoin.

RELATED: Hottest Guys pelaavat Super Bowl 50: ssä

Juureen: Denver Broncos

Super Bowl Color Crash Course
Kohteliaisuus

Värit: Oranssi, Sininen ja Valkoinen

Hanki ilme: H & M top, 10 dollaria; hm.com. Whistles hame, 340 dollaria; whistles.com. Rebecca Minkoff laukku, 295 dollaria; shopbop.com. Topshop-lenkkarit, 35 dollaria; topshop.com.

RELATED: Parhaat kengät Super Bowlin puolivälin esityksistä

Olet Juuret: Carolina Panthers

Super Bowl Color Crash Course
Kohteliaisuus

Värit: Teal, Black, White ja Silver

Hanki ilme: Uniqlo-pusero, 30 dollaria (alunperin 80 dollaria); uniqlo.com. Topshop-housut, 38 dollaria; topshop.com. Rag & Bone-kytkin, 338 dollaria; harrods.com. Yhteishankkeet lenkkarit, 505 dollaria; net-a-porter.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 79

map