Kaikki ohjeet, joilla voitat Spanxin

Syytää rakkauteni polvi-laiduntamiseen, muotoon sopivista lyijykammioksista, mutta vannon yllään Spanxia. Toki, imeminen ja tasoitus loihtii yllään vyötäröjä ajankohtana, joka voidaan jäljittää niin pitkälle kuin muinaisen Kreetan, mutta shapewear antaa minulle ylimääräisen luottamuksen, kun olen todella näyttämällä minun kuva. Ja mielialani mukaan se voi olla jopa kolme tai neljä kertaa viikossa.

Äskettäisessä tapaamisessa kaverin kanssa Tyylissä toimittajat, Spanxin innostus tuli läpi, kun sanoin: “Käytän niitä kaiken kanssa”. (Sattui olemaan yllään hienosekoitettu, ruosteinen Zara-mekko, joka ei ole aivokahva shapewearille). Tämä toteamus yllätti hämmästyksellä (“Ei !,” “Mitä ?!”) ja raivoaa uteliaisuutta: “Mitä sinä käyttää niitä ?, “” Mistä tiedät, mitä käyttää? “” En edes tiedä kokoani? “ja niin edelleen.

Nyt Spanxin laaja tietämys tulee omasta koettelemuksestani ja virheelleni, ja se korreloi suoraan pikkuhousuihin, alusvaatteisiin, sukkahousuihin ja liukastumiin. Mutta kun otetaan huomioon, että nämä naiset työskentelivät muotiin, olin yllättynyt siitä, että heillä oli niin vähäinen kokemus. Kaikki tämä sai minut ymmärtämään, että minun tarvitsi välittää viisauttani ja jakaa tietoni. Näin ollen eteenpäin usein kysytty-kysymys opas yllään shapewear, joka perustuu minun henkilökohtainen kokemus kuin itse julistautunut addikti.

RELATED: 8 julkkiksia, jotka tekevät silkkipäitä ja mustat Brasin muoti-ilmoituksen

Miten löydän koon?

Kun on kyse shaper-shortseista ja alusvaatteista, jotka mielestäni ovat suosituimpia tyylejä, koon löytäminen liittyy suoraan vyötärösi ja lonkatasosi kokoon. Haluan valita jotain, joka jäljittelee säännöllistä pikkuhousutasi, joten jos farkkasi on 28, haluaisin valita pienen koon. Lisää kliininen lähestymistapa on todella mitata vyötärö ja suurin osa lonkat saada tarkka koko. Sukkia varten, ota huomioon korkeus, kuten kaikki muut sukkahousut. Pienemmän koon valitseminen ei auta sinua näyttämään ohuemmalta – jos mitään, se saa sinut bulboiksi ja tekee sinulle epämukavamman ja ärtyvän. Luota minuun!

Kuinka minun pitäisi pestä shapewear?

En noudata tätä sääntöä paljon, mutta sinun pitäisi pestä käsipesäsi kylmässä vedessä ja laittaa se kuivaksi (se on aivan kuin herkkä alusvaatteet). Älä kierrä tai väännä; se menettää muodonsa. Jos olet laiska kuin minä, kone pestä kylmässä, mutta älä toistan, älä käytä kuivaajaa. Jos sinulla on, sinulla on liian pieni Spanx ja valitettava pullistuma.

Haluatko käyttää alusvaatteita lyhytaikaisen tai alusvaatteen alla?

Ei onnistu. Laihdutusmuotojen koko piste on luoda saumaton linja alla. Ylimääräinen kangas johtaa ylimääräiseen irtotavaraan.

Ovatko ne hikisiä?

On olemassa tietty määrä hikoja, jotka liittyvät shapeweariin. Varmasti – ei ole mitään pahempaa kuin päällään ulkona kesällä häät, mutta ihmeellisesti hiki ei pääse läpi vaatteitasi. Kestävä materiaali vaikuttaa toimivan puskurina näkyviä märkiä laikkuja vastaan.

Mitä minun pitäisi käyttää Spanxin kanssa??

Et voi mennä vikaan lyhyellä muotoilulla varustetun lyijykynän alla. Pitkä biker-pituinen tyyli luo ohuen viivan vyötäisyydestään polven yläosaan. Jos et ole niin huolissasi reisistasi (onnekas!), Kokeile korkealla vyötäröllä housua, joka keskittyy nostoon. Säilytystyöt toimivat hyvin suojapuvun alla, mutta jos tarvitset vielä rintaliivin, kokeile avointa rintakuvaa, jonka ansiosta sinulla on tukea ja silti kimmoisia.

Minkä värin pitäisi ostaa?

On älykäs sijoittaa alastomiehiä vaaleisiin sävyihin, kuten valkoinen tai vaaleanpunainen, ja musta tummempiin vaatteisiin. Jotkut muotivaatteet ovat mielenkiintoisempia värejä, kuten oksibloodit ja laivastonsäteet, jotka ovat hauskoja, mutta en pidä niitä yhtä kulutettavana. 

Voinko käyttää Spanxia päällysvaatteina?

Koska pelkät ja kiiltävät materiaalit, jotka Spanx tulee, en suosittele tämän tekemistä (vaikka tietyt Kardashians olisivat eri mieltä). Mutta shaper-leggingsit ja farkut ovat olemassa – niiden on tarkoitus näyttää tavallisilta vaatteilta, mutta ylimääräinen hyöty on erittäin joustava, mukava istuvuus.

RELATED: Kuinka käyttää Sweatpants julkisesti

Mitä minun pitäisi tehdä, jos yllään shapewearia päivämääränä, mutta emme aio mennä kotiin yksin?

Ah, kyllä Bridget Jones arvoitus. Rehellisesti, jos olet pukeutunut shaper lyhyeksi, menen kylpyhuoneeseen baarissa tai ravintolassa, jossa olet ja ota ne pois. Ei ole mitään seksuaalista unflattering alusvaatteita, niin laittaa ne laukkuun tai heittää ne ulos. Kiitän minua myöhemmin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 75

map