Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hiusten värjäämisestä laatikossa, suoraan ammattilaisista

Ystäväni lähetti minut kerran kyselemään, olisinko koskaan leikannut otsatuksiani itse. Vastaukseni? ”OMG. ÄLÄ KOSKAAN. “Omat taidot eivät ole läheskään hiusten ammattilainen, joten periaatteessa en olisi koskaan sitä mieltä. Olisin mieluummin haarukan yli 60 dollaria hiusleikkuun kuin yritän leikata kaikki itse. Se sattuu olemaan tarkalleen miten tunnen myös omien hiusten värjäämisestä. Mutta se ei tarkoita sitä, etten ole uskova box-väriaineessa. Olen tuntenut runsaasti naisia ​​koko elämänsä ajan, jotka ovat kääntyneet laatikon väriaineeksi ja tulleet ulos kylpyhuoneesta ja suihkun korkista,. 

Se on myös jatkuvasti muuttuva, jatkuvasti kehittyvä tuote-genreä, jossa on jatkuvasti päivitettyjä tekniikoita, jolloin käyttäjät voivat saada parhaan värinsä aina omassa kodissaan. Joten siinä tapauksessa, että haluan koskettaa ulkoasua, tiesin, että olisin tuntenut noin tuhat kertaa luotettavammin procolististen vinkkejä käytettäessäni sekä laatikon takana olevia ohjeita. 

Näyttää siltä, ​​että epärökseni kohti laatikkojääriä oli jonkin verran pätevä. Julkkisvärikirjailija Lena Ott kertoi minulle, että jos yrität tehdä jyrkän muutoksen, kannattaa harkita ammatinharjoittajan näkemistä, mutta jos muutat hiusväriä varjossa, voit käyttää kokonaan laatikkoa. Riippumatta, on olemassa muutamia asioita, joista sinun pitäisi tietää, ja paljon, mitä tulee prep. 

“Kun otat muutaman ylimääräisen askeleen ennen hiusten värjäämistä kotona, saat kokemuksesi paremmin,” sanoo Ott. “Varmista, että käytät paitaa, jota sinun ei tarvitse vetää pään päälle.Valitse vaseliinia hiusrajaasi suojaamaan ihoa ei-toivottuneelta värjäykseltä, suosittelemme myös pimeiden pyyhkeiden käyttöä sovelluksen aikana. aloitat. “

RELATED: Tämä Must-See Instagram -hampaiden trendi on todella syttynyt

Krystal Gleeson, Antonio Prieto -salon vanhempi väristys, ehdottaa myös, että peität kylpyhuoneen lattiasi roskapussilla, jotta se ei pääse liian sotkuisiksi (tahrautuvat laatat, ei söpöä) ja ylimääräiset käsineet. 

Vaikka suunnat saavat sinut alusta loppuun, Gleeson sanoo, että on olemassa muutamia tekniikka temppuja pitää mielessä estää täydellinen katastrofi. “Jos harjoittelet vain harmaa, älä koske puoliväliin ja loppuun, koska ne voisivat tarttua tummempaan riippuen hiustesi huokosista”, hän toteaa. 

Työkaluissa Gleeson sanoo soveltavan kaavan harjalla eikä pullolla, jotta tummemmat bändit eivät näkyisi teidän “do. 

Toinen mielenkiintoinen vinkki? Käytä sävyä kevyempää kuin sinä todella haluat, niin sinun ei tarvitse huolehtia vahingon kääntämisestä. 

 

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

 

Itse asiassa sinun pitäisi todella tietää muutamia asioita siitä, miten väri koskee hiuksia ennen kuin valitset sävyn. Esimerkiksi, jos sinulla on jo värjättyjä hiuksia, Ott sanoo, että et voi keventää hiuksia laatikkojärillä. 

“Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että väri ei nosta väriä, joten et voi keventää jo värjättyjä hiuksia kotona. Esimerkki: taso 8 blondi värillisellä tasolla 6 ruskea ei tee 6: stä 8: tä. Vain teidän uudestisyntymme (neitsyt hiukset) saavat kevyemmän. Jos tämä on muutos, jota yrität tehdä, sinun kannattaa käydä coloristilla “, hän selittää. 

Box väriaine on myös saada jotain makeover itsessään. Revlon käynnisti juuri ColorSilk Buttercreamin ($ 2, target.com), joka on kaava, joka on vapaa ammoniakista ja joka on täynnä ravitsevaa arganöljyä sekä mangoa, sheaa ja kookosvoita. Garnier’s Olia ($ 7, target.com) ei myöskään sisällä ammoniakkia ja käyttää öljyjä ajoneuvona, joka kosteuttaa ja tunkeutuu värin karvatupaan. 

Mutta tietysti, jos et ole täysin tyytyväinen, pysyvä hiusväri ei ole ainoa vaihtoehto. “Hiusten värjäys kotona voi olla erittäin hankala este, jossa on odottamattomia tuloksia. On olemassa muita vaihtoehtoja, kuten tilapäistä väriä, joka tavallisesti kestää muutamia pesuja”, Gleeson sanoo.. 

Etsi semi-pysyviä kaavoja, tai jos haluat kokeilla pastellit tai vilkkaan sävyt, hiuslasit, markkereita tai maskaria. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 19

map