Instagram-arvokas aamiainen-idea, joka maistuu hämmästyttäväksi

Mikä parempi tapa aloittaa 2016 kuin päivän tärkein ateria? Jos etsit maukasta aamiaisateriaa, joka tyydyttää ja näyttävät jokaiselle asiakkaalle pöydässäsi, kokenut L.A. -ruokkaketju Eggslut kokki Alvin Cailan on täällä auttamaan tätä instagram-arvoista tyhmää muna-reseptiä. Voi ja tyydyttää, kertakäyttöinen munia yli perunasose ja koottu suloiseen purkkiin ($ 22/12; weckjars.com) on melkein liian hyvä syödä … melkein. Jotta virkistävä täydennys, Cailan suosittelee tarjoamaan sitrusalaattia sivulle, hohdutettua hunajaa ja päällään paahdetuilla manteleilla ja tuoremetillä. Lue resepti ja anna tykkäsi sisään.

RELATED: Kaunein brunssi-reseptit ikinä

Hyytelöityjä munakoisoja

Annoksia: 4

ainekset:

2 rkl merisuolaa, lisää maustetta
1 lb ruskeita perunoita, kuoritut ja leikattu 2 tuuman kappaleiksi
1 tarttua salaamatonta voita, leikattu ruokaljoiksi huoneenlämmössä
4 suurta munaa
2 rkl leikattua ruohosipulia
Paahdettu leipä, tarjoilua varten

RELATED: Ultimate soittolista Boozy uudenvuodenpäivän brunssi, kohteliaasti Hannah Bronfman

Ohjeet:

1. Suuri kattila tuoda 3 kvartsia vettä kiehuvaksi. Lisää merisuolaa ja perunoita ja keitä kunnes tarjouksen on noin 20 minuuttia. Vedä, sitten siirrä perunat ruokamyllyn tai etsimen läpi suuriin kulhoon. Sekoita voita ja suolaa. Jaa seos neljään 5.4 oz: n lämpöä kestävään purkkiin.

2. Täytä iso kattila puolivälissä puolelta vedellä ja tuo kiehua. Sekoita muna kuhunkin astiaan, peitä kansi ja aseta kattilaan (veden tulee olla kolme neljäsosaa astioiden puolelta). Pistä, kunnes valkoiset asetetaan ja keltuaiset ovat melkein asetettuja mutta silti hieman juoksevia, noin 15 minuuttia. Siirrä astioita varovasti levyihin ja irrota kannet. Koristele ruohosipulilla ja merisuolalla ja tarjoile lämpimän paahdettua leipää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 21

map