Hyvää syntymäpäivää Michelle Phan! Juhli Beauty Vloggerin Big Day hänen parhaat videot

Se on ollut melkein yhdeksän vuotta siitä lähtien, kun YouTube vloggeri kääntyi usean hyphenate -kauneusmaven Michelle Phanin kanssa. Hänen leukaan pudottavien makeup-muunnosten ja ihonhoitotuen avulla, jotka ovat keränneet yli miljardi näkemystä, Phan oli digitaalisen kauneuden sisällön edelläkävijä. Hän on edes mennyt luomaan tuotelinjan, kauneudenhoitajan tilauspalvelu ja elämäntapaverkosto, jossa kauneuden ystävät ympäri maailmaa voivat katsella videoita, jotka Phan ja hänen tiukka, lahjakkaiden kauneudenhoitajien ja terveydenhuollon ammattilaisten laatimat videot ovat luoneet. Pohjimmiltaan Phan on Beyoncé kauneuden vaikuttajista.

Mogulin 29. syntymäpäivän kunniaksi olemme nyt pyöristettynä suosituimpiin kauneus-videoihin, jotka on lähetetty hänen monille alustoilleen tähän mennessä.

RELATED: 5 Beauty Vloggers sinun täytyy seurata

Hänen ensimmäinen video

Voimme lyödä vetoa siihen, että kun Phan julkaisi debyyttinsä videonsa vuonna 2007, hän ei koskaan kuvitellut, että se lopulta keksi yli 11 miljoonaa näkemystä. Tänään tämä luonnollisen meikkiopetusohjelma sisältää yli 30 000 tykkää, 10 000 kommenttia ja silti pitää paikallaan suosituimpia videoitaan kymmenen parhaan joukossa hänen henkilökohtaisella YouTube-kanavallaan.

Hänen suosituin

Yli 64 miljoonalla katselukerralla Phanin Barbie Transformation Tutorial on tähtien suosituin video tähän mennessä. Ja saada tämä – hän loi ikonisen Barbie-nuken näyttämään peililtä! Nyt se vie taitoa.

Hänen kaikkein mieleenpainuva

Jokainen, joka ei tiennyt Phan-nimistä vuonna 2010, tiesi hänet tytönä, joka esitteli kauneuden maailmassa ympyröitä varten, kun Lady Gagan ulkonäkön virkistys oli “Bad Romance” -videossa. Koreassa suosittuja piilolinssejä käytettiin pienen tietokoneen tuotannon avulla ja runsaasti valkoista silmänrajauskonetta vesiviivalla, jotta Gagan leveät silmät näkyisivät. Katso, kuinka täällä.

Hänen Top Beauty Hack

Yli YouTube-kanavalla Ipsyllä Phanin tilauspalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat hakea kuukausittaisia ​​kauneudenhoitotuotteita, jotka toimitetaan suoraan heidän oviinsa, elämäntapa bloggaaja Angela Lanter jakaa tapoja saada kuuluisan näytön muutamassa minuutissa. Arvaa, ettemme ole ainoita laiskoja tyttöjä, jotka etsivät aina erittäin yksinkertaista ulkoasua – tämä video on kasvattanut lähes 85 000 katselua ja ottanut huipulle Ipsyn kanavan.

Hänen miljardien näkemysten etapin

Kun Phan osui YouTube-kanavalleen miljardin näkymän, hänen fanit halusivat luonnollisesti näyttää tukensa. Phan otti ICON: n, elämäntapaverkoston, jossa hän ja kauneudenhoitajien ryhmä julkaisivat viikoittain uusia ja inspiroivia videoleikkeitä ja kertoivat seuraajiaan, jotka onnittelivat virstanpylvästä.

Hänen Fitness Fave

Phanin menestys ei ole rajoitettu Yhdysvaltoihin. Kauneusyhdistys on edes käynnistänyt ICON UK: n, jossa hän ja eräät Ison-Britannian suurimmista elämäntapojen ammattilaisista jakavat videoita kauneudesta, terveydestä ja kuntoilusta inspiroimaan sinua itsestään kauneimpana versiona ja ulos. Tanssija Danielle Peazerin harjoitukset ovat erittäin suosittuja, mukaan lukien tämä hämmentävää hiphop-tanssia, jota on tarkasteltu yli miljoona kertaa viime vuonna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 81

map