Huippupaikkoja vuokrattaville muodollisille tilaisuuksille

Pukeutuminen joka päivä voi olla taistelu sinänsä, mutta selvittää, mitä pukeutua muodolliseen tilanteeseen on, kun paniikki todella alkaa asettua. Ja kun otetaan huomioon hyökkäys dressy tapahtumia, jotka tapahtuvat eliniän, proms häät, galas (harvoin harvoille) punaisille matto-tapahtumille, pudottamalla Benjaminin pinoja huivin päälle, jota käytit vain kerran –ehkä kahdesti – ei näytä älykkäin liikkeestä, taloudellisesta ja kaappien tilaa säästävästä POV: stä. Mitä yritämme sanoa täällä on, että puku vuokra paikat ovat jumaluus. Lainaa mekko murto-osalle sen vähittäismyyntihinnasta? Nero. Me pyöristäsimme suosikkipaikkamme löytääksesi unelmapuvun (joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen), jonka voit vuokrata.

Vuokraa kiitotie

Miksi me rakastamme sitä: Brändi on hallitseva vaatetusalan alusta lähtien. Ja se vain paranee ja paranee, laajentamalla ne morsiamen lisävarusteisiin, plus-kokoisiin vaatteisiin, yksinoikeisiin monisuunnitteluun tarkoitettuihin kapselikokoelmiin ja urheiluvaatteisiin. Mutta vaatteiden valinta on edelleen merkki leipää ja voita. Voit suodattaa leningit tilauksesta, muodollisuustasosta, pituudesta, hihoista, kehon tyypistä, pääntiestä, ikäryhmästä ja suunnittelijasta..

Paras osa: Asiakkaiden arvostelut ja kuvat siitä, mitä mekko näyttää kuluneet todellisissa naisissa.

Kuinka se toimii: Tyhjennä tyylit valitsemalla haluamasi mekko (joko sivuston, sovelluksen tai henkilökohtaisesti), poimi kaksi kokoa (varmuuskopio on ilmainen, jos et ole varma), selvitä, kuinka kauan haluat vuokraa se (vaihteluväli on neljästä kahdeksaan päivään), valitse toimituspäivä ja lähetä mekko puolenpäivän mukaan paluupäivänä (esipakattua kuljetusmainosta).

Vaatteiden vaihto

Miksi me rakastamme sitä: Hiljattain lanseerattu sivusto sijoittaa itsensä “vaatteiden Airbnbiksi”, mikä tarkoittaa, että voit vuokrata jonkun toisen kaapista. Ja vaikka se on tällä hetkellä offline-tilassa (sivuston kehityksen vuoksi), meillä on joitain ominaisuuksia, jotka sisältävät selaamisen vaatetustyyliin (sekä muodollisia että rentoja, jotka voit suodattaa tyylillä ja väreillä) tai omistajien vaatekaapit.

Paras osa: Sinulla on mahdollisuus olla vuokraaja ja omistaja.

Kuinka se toimii: Vuokraa, tee valintasi, anna neljä tai viisi arkipäivää kuljetukseen, säästää lähetysleima ja laukku ja palauta pala (käännä etiketti ja käytä laukkua uudelleen) ja pudota se UPS: n paikasta paluupäivänä.

LIITÄNTÄ: Liituista kaksipuoliseen nauhaan, tässä ovat mitä julkkis-tyylisarjat sanovat sinun tarvitsevan ennen merkittävää tapahtumaa

Style Lend

Miksi me rakastamme sitä: Se on hyvin samanlainen kuin Garment Exchange, sillä voit vuokrata jonkun kaapista tai lainata omasta. Ainoa varoitus: Se perustuu vain New Yorkiin. Haluatko siihen? Jos olet paikallinen, voit vuokrata muutamassa tunnissa, ja Style Lend huolehtii pickupista (sekä kuivapesu).

Paras osa: Nopea tilauspalvelu – täydellinen viimeisen minuutin soiree.

Kuinka se toimii: Selaa vaatteiden läpi (ne hajotetaan tyylillä ja tilaisuudella), saavat sen tunnin välein seitsemän päivää, ja ne tulevat hakemaan sinut paluupäivänä.

Couture Collective

Miksi me rakastamme sitä: Ylellinen valikoima high-end-ready-to-wear näyttää suunnittelijoilta kuten Valentino, Dior ja Stella McCartney, että voit vuokrata kauden, jos olet jäsen. Maksat 20 prosenttia vähittäismyyntihinnasta ja valitaksesi enintään viisi päivämäärää. siellä olemme vuokravaihtoehdot vain yhden yön ajan (maksat 10 prosenttia vähittäismyyntihinnasta yhdelle yllään).

Paras osa: Korkealaatuinen suunnittelija.

Kuinka se toimii: Liity jäseneksi ja aloita valintasi varaaminen. Jäsenet ovat vastuussa toimituspalkkioista ja kuivapesuista.

VIDEO: John Steinbeckin mökistä todelliseen linnaan: 5 historiallista asuntoa, joita voit vuokrata

 

Armarium

Miksi me rakastamme sitä: Paljon kuin Couture Collective, Armarium on jäsenyyden ainoa verkkopalvelu, jossa kuluttajat saavat valita hyvännäköisen valikoiman korkealaatuisia suunnittelijaa, kuten Alessandra Rich, Nina Ricci ja Anthony Vaccarello. Sivusto ei ole virallisesti julkaistu maaliskuuhun asti, mutta voit pyytää avaimen liittymään.

Paras osa: Maksat vain 15 prosenttia vähittäismyyntihinnasta. 

Kuinka se toimii: Meillä ei ole tällä hetkellä enää petoksia, mutta ehdotamme, että avainpyyntö tehdään nyt.

Gwynnie Bee

Miksi me rakastamme sitä: Se on naisten plus-kokoinen tilauspalvelu (koot 10-32), joka tarjoaa kaiken työvaatteista cocktail-mekkoihin. Voit lisätä tyylejäsi, jotka rakastat verkkohuoneeseesi, jotka toimitetaan sinulle, täydellisenä rajoittamattomien vaihtoehtojen kanssa.

Paras osa: Voit ostaa vuokrasi, jos rakastat heitä – murto-osalla vähittäismyyntihinnasta.

Kuinka se toimii: Liity jäseneksi, lisää tyylejä verkkoprofiiliisi, käytä ja palauta (toimitus on ilmaista, samoin kuin kuivapesu).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 25

map