Hiusten leikkaaminen kuivaksi? Tässä on miksi sinun pitäisi harkita sitä

Oletko koskaan löytänyt itsesi istuessasi stylistin tuolissa salonissa, joka voitettiin pelolla ja pahoillani keskellä leikattua, koska et voi arvioida, oletteko särkyneet tai nauruttamassa, kun hiuksesi hiukset on irrotettu? Olemme kaikki olleet siellä, mutta siirtyminen kuivaan leikkaukseen perinteisen märän tekniikan sijaan saattaisi säästää arvailun rasituksesta seuraavan salonkierron aikana.

“Kun käsityöläinen leikkaa hiuksesi [kuivaksi], he eivät vain kuvittele haluamaasi ulkoasua ja tyyliä vaan myös huomioon, että kun vieras lähtee, hän pystyy toistamaan ulkoasun helposti ja että kasvaa silti jää katsomaan kaunista, kun hän tulee seuraavaan vierailuunsa “, sanoo stylist Johnny Wojtanowicz Sahag Workshopista New Yorkissa.

Kun kostea, hiukset ovat tiheämpiä, venyttää ja elastisuuden ansiosta näyttää pidempään, jolloin leikkauksen lopputulos on vähemmän ennustettavissa. Koska liotetut säikeet voivat näyttävät jyrkästi erilaisilta kuin kuivana – varsinkin jos hiukset ovat kiharaa ennen shampoamista, stylisti voi luoda yksityiskohtaisemman leikkauksen, joka on realistinen siihen, miten hiukset näyttävät ja käyttäytyvät arjessa salonikon ulkopuolella.

LIITTYVÄT: 20 hiusleikkua, jotka eivät koskaan mene tyyliin

Sarah Jessica Parkerin ja Jennifer Anistonin kuuluisissa julkkiksissa kutsuttu Sahagin erityinen kuivalle leikkausmenetelmä on nimeltään “kapeneva”. “Jokainen hiusleikkaus on kapeneva päissä, melkein yksittäin, mikä sallii stylisti, joka muodostaa voimakkaamman, pitempään kestävän muodon vieraan hiuksiin. Kudotut säikeet on leikattu kappaletta kohti, leikkaus, vain vinkkejä. Tämä antaa sille jo kiinteän muodon ja luonnollisen pehmeyden loppusiivekkeesi “, Wojtanowicz selittää. “Se jättää hiustesi luonnollisemmaksi, tasapainoisemmaksi ja pehmeämmäksi.”

Sen lisäksi että varmistat, että sinä ja tyylisi ovat samassa tasossa suuren kuvan tyylistäsi, toinen syy muokata märkäleikkaus on se, että kuivahihnapyörillä on pidempi käyttöikä leikkausten välillä, joten jos voi tuskin puristaa aikaa viikoittain jooga-luokka, niin tämä menetelmä on sinulle. Wojtanowicz sanoo, että hiusten leikkaaminen vaatii vähemmän matkustamista salonkiin, koska tyylin muoto on leikattu hiuksiin, joten ei pelkästään pehmeämpää ja helpompaa tyyliä kotona, vaan se mahdollistaa kasvaneen säilyttää alkuperäisen muodon välissä olevien välilehtien.

Paras osa tätä tekniikkaa on sen monipuolisuus. Kuiva leikkaus on universaali, joka sopii mihin tahansa tyyliin, jonka haluat saavuttaa, ja työskentelee minkä tahansa hiustyypin kanssa, onko tekstuurisi suora ja hieno tai hauras ja kihara. “Leikkauksen loisto on riippumatta siitä, minkälainen rakenne joku on, sitä voidaan hillitä ja muokata siihen, mitä vieras haluaa”, sanoo Wojtanowicz.

RELATED: Paras hiustenhoitotuotteita vuonna 2015

Wojtanowicz suosittelee kuivan leikkauksen pidennyksen varmistamista, että hiuksillasi on tarpeeksi kosteutta, jotta se säilyttää hyvän ulkonäön ja muodon. Viimeistelyöljy, kuten Macadamia Professional ravitseva kosteusöljysumutin ($ 31.95, ulta.com), hydratoi säikeitä, suojaa niitä elementtejä vastaan ​​ja lukitsee välttämättömät vitamiinit.

Koska tämä räätälöity leikkaavan lähestymistapa ei ole normi suurimmassa osassa salongeja, löytää tyylilääkäri, jolla on oikea kokemus menetelmässä, on välttämätöntä, ennen kuin lopetat esipainamisen. Mutta jos olet himo räätälöityä tyyliä, joka on ainutlaatuinen sinulle ja hiuksillesi, kuiva leikkaus voi olla vain muutos, jota olet tekemässä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − = 32

map