3 Perfect Oufits käyttää brunssia

Nyt kun sää on vihdoin alkanut lämmetä ja Spring on aivan nurkan takana, on aika muokata vaatekaappiasi. Ei ole epäilystäkään siitä, että lämpimimmän sään sattuessa on ulkona tapahtumia, yksi suosikeistamme on brunssi. Kun möykkyiset lämpötilat saapuvat voit lyödä vetoa, että istumme kahvilan ulkopuolella, joka paistelee pannukakkuja ja ruoanlaittoa.

RELATED: Kuinka pukeutua kuin New Yorker

Mutta päättää, mitä pukeutua tähän midafternoon kokoontumiseen voi olla kovaa. Yleensä intiimi kokoontuminen perheen tai ystävien kanssa, sinun kannattaa katsoa parasta ja tehdä hyvän vaikutelman. Ja hyvin vaihtelevalla maulla voi usein olla vaikeaa löytää oikea asu. Naiselliselle naiselle, viisas puku ja herkkä sandaali tekevät tempun, mutta edgier tytölle nahkatakki ja pari culottes olisi sinun go-to. Ja urheilulliselle tytölle olemme löytäneet ratkaisusi suoraan kuntosalilta. Alle kolme kolmekymmentä vaatetta, joita voit käyttää seuraavan viikonloppuisin.

Naisellinen

Brunssi Outfits EMBED 1
Kohteliaisuus

Pidä asioita flirty ja hauskaa tämän virkattu pitsi mekko. Kaunis auringonpaiste hauska olkihattu ja strappy sandaali. Ja vain siinä tapauksessa, että sää vaikuttaa toimimaan, pitäkää tukeva träkkitakki käsillä.

Osta ulkoasu: Au Rate New York kaulakoru, 895 dollaria; auratenewyork.com. Vähemmän värin hattu, 59 dollaria; lackofcolor.com. Babaton kaivostakki, 295 dollaria; aritzia.com. Rebecca Taylor mekko, 875 dollaria; rebeccataylor.com. Steve Madden sandaalit, 80 dollaria; stevemadden.com.

Urheilullinen

Brunssi Outfits EMBED 3
Kohteliaisuus

Pysy casual ja viileä pari cutoff farkkuja ja brodeerattu jersey hupullinen. Toiminnalliset lisäosat, kuten tyylikäs Apple Watch ja kudottu reppu, tekevät suuntaa kuntosalilta brunssille täysin toteutettavissa.

Osta ulkoasu: Skinny Dip Lontoon reppu, 60 dollaria; skinnydiplondon.com. 7 kaikkien ihmiskunnan farkuille, 198 dollaria; 7forallmankind.com. Stella McCartney -paidat, Adidas, 180 dollaria; net-a-porter.com. Brooks Heritage -nousut, 80 dollaria; brooksrunning.com. Apple Watch, 399 dollaria; apple.com.

Ärtyisä

Brunssi Outfits EMBED 2
Kohteliaisuus

Tee suosikki nahkatakki kausittaisesti sopivaksi parittamalla se kevyellä säiliöllä ja tuulinen parisuulakko. Yhdistä ulkoasua yhdessä lausuntarpeiden kanssa, kuten nappikuulokkeita ja alustan oksfordia.

Osta ulkoasu: Rebecca Minkoff takki, 498 dollaria; rebeccaminkoff.com. Fallon choker, 60 dollaria; fallonjewelry.com. Dune London -kengät, 179 dollaria; dunelondon.com. Cooper & Ellan pusero, 120 dollaria; cooperandella.com. Nicholas housut, 450 dollaria; otteny.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map