Tämä Asuntolassa A Box-palvelu tekee huoneesi näyttävän Ah-May-Zingiltä. Lupaus

Kodin huoneen sisustus on ainutlaatuinen haaste. Rajoitettuihin tiloihin ja kampuksen rajoituksiin, kuten kynttilöitä, voi olla vaikea luoda ympäristöä, joka todella puhuu opiskelijan identiteetille. Tuossa paikassa Mine tulee sisään. He ovat käynnistäneet ostosominaisuuden nimeltään Dorm in a Box, jonka avulla voit ostaa täydellisiä huoneen konsepteja, joita palkittu suunnittelija Jon Call on yhdellä nopealla ostoksella. Joten unohda viettää aikaa piecing yhdessä täydellinen muotoilu myymälässä myymälän jälkeen-unelmiesi asuntolan voi olla sinun vain muutamalla napsautuksella ja se on täydellinen takaisin kouluun lahja pyytää vanhempiesi. 

Katso: Black-ish-tähti Yara Shahidi Talks College

Kaivos on sähköisen kaupankäynnin kohde, joka yhdistää huippusuunnittelumallit monipuoliseen verkkokauppaan. Dorm in a Box on vasta uusin ominaisuus, joka yhdistää toisiinsa henkilökohtaisen muotoilunvartijan ja koko suunnitteluprojektin koko kotiin joidenkin luovan luovien sisustussuunnittelijoiden kanssa. Ja nyt ne, jotka ostivat kampuksensa asuintilat ja pienet tilat, voivat päästä mukaan hauskanpitoon!

 Mine Dorm in a Box - Embed - 1
Kohtuullinen kaivos
 Mine Dorm in a Box - Embed - 2
Kohtuullinen kaivos
 Mine Dorm in a Box - Embed - 3
Kohtuullinen kaivos

Kaksoisnapsautukset ovat saatavilla useissa teemoissa, kuten Tropical Flaire, Adventurer ja Urban Mod (kuvattu yllä). Jokaisessa paketissa on kaikki tarpeet, kuten pussilakanat, valaisimet, kellot ja pesula estää räätälöidyn asuntolan estetiikan luomisen. Joten sen sijaan, että korostettaisiin merkkijono valot, tutkijat voivat keskittyä etenemään opiskelemaan näiden puolivälissä. 

Liittyvät: 7 Dorm Room Essentials Et voi mennä College ilman

Osta Dorm in a Box-kokoelmista, joka on nyt saatavilla osoitteessa themine.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 19

map