Reput ovat niin söpöitä, että sinä menisit takaisin kouluun

Takaisin to School Backpacks
praetorianphoto / Getty

Tessa Trudeau

31. elokuuta 2017 klo 8.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Työpäivän viikonloppuna meillä on virallisesti back-to-school-aika! Monet ovat jo lähteneet takaisin luokkahuoneeseen, ja ne, jotka eivät ole, tulevat ensi viikolla. Jos olet vanhempi (tai opiskelija itse), ei ole epäilystäkään siitä, että kaikki asiat, jotka liittyvät kouluun, ovat olleet mielessäsi, tekemästä kesälomaa ostoksille vaatteisiin ja tarvikkeisiin.

RELATED: Shop Nämä reput ja koululaitteet, jotka antavat takaisin

Yksi tärkeimmistä asioista, joita opiskelija tarvitsee aloittaessaan uuden kouluvuoden, on reppu, joka olennaisesti käsittelee jokaisen minkä he tuovat luokalle. On olemassa loputtomia vaihtoehtoja siellä: erilaisia ​​tyylejä ja muotoja ja malleja, joten poiminta yksi voi olla eräänlainen ylivoimainen.

Jotta asiat saataisiin helpommin helpottamaan tämän kiireisen vuoden aikana, pyöristimme 10 kruunun pakkausta siellä. Tämä luettelo sisältää sekoitus pussit, jotka sekä lapset että teini-ikäiset rakastavat. Ja vain varoitus, saatat haluta heidät myös. Lue lisää nähdäksesi pumput ja ostajat!

VIDEO: 3 Lapsia, jotka lapsesi voivat tehdä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map