Lyhyt Halloween-puvut vauvoille

Vauva Halloween Costumes
courtsey

Anne Vorrasi

26. syyskuuta 2017 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kuulostaa typerältä, mutta päätät vauvan ensimmäinen Halloween-puku on niin paljon vaikeampaa kuin sen pitäisi olla. Jos sinulla on täydentävää ulkoasua? Ovatko ne tarpeeksi lämpimiä? Mitä he ajattelevat pukunsa 20 vuoden kuluttua? Miten ne sopivat heidän rattaisiin? Ja miksi siellä on aivan liian monta vaihtoehtoa, että vauva näyttää naurettavan söpöksi? Nyt olet ahdistunut. 

Jos olet mennyt syvälle vauvan Halloween puku kani reikä ja ei näytä löytävän ulos, anna meidän helpompaa sinulle tarjoamalla muutamia todella stinkin “söpö asu ehdotuksia vauvan ensimmäinen Halloween. 

VIDEO: DIY Halloween-puvut lapsille

Vastuuvapauslauseke: Emme voi luvata, että nämä Halloween-puvut ovat rattaiden ystävällisiä, mutta ainakin he ovat ihastuttavia, ikimuistoisia, kohtuuhintaisia ​​ja ennen kaikkea Instagrammable-olkaamme rehellisiä. Ja jos todella kamppailee rattaiden ongelmasta, kantakaa radiopuhelin, jossa on runsaasti pehmustusta ja ehkä väärennettyjä hanaja, jotka kuljettavat vauvan, heidän vauvan ystävänsä ja kaikki ne karkit, joita he ovat keränneet sinulle syömään. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 + = 65

map