Karkki vai kepponen! Cutest (ja Spookiest!) DIY Halloween jälkiruoat Pinterestissä

Halloween Desserts
American Images Inc

Tessa Trudeau

Lokakuu 04, 2017 klo 13.00

Halloween on yksi niistä vapaapäivistä, joista joko rakastat tai vihaat, eikä ole oikeastaan ​​välissä. Ja Halloween-ystävät yleensä menevät kaikki ulos tilaisuuteen. Muuttavat kotisi hämähäkinseitojen ja pelottavan sisustuksen avulla viettää aikaa yhdistämällä alkuperäisen pukun pelaamaan Hokkuspokkus jatkuvaa silmukkaa, jos Halloween on suosikki lomat, tiedämme kuinka paljon odotatte tämän vuoden aikana.

VIDEO: Kuinka tehdä kurpitsa Madeleine Ghosts

RELATED: Kuinka tehdä kotitekoinen Candy Corn tahansa väri ja maku

Sanotaan, että yksi Halloweenin parhaista osista on loputon karamelli ja herkut, jotka tulevat sen mukana. Olitpa sitten heittämässä koiraa, tekemässä lapsesi makeisia kouluun tai osallistumaan toimiston leivontaan (tiedämme, kuinka kilpailukykyiset he voivat saada), olet todennäköisesti houkutteleva resepti, joka wow.

Joten olemme pureskelleet Pinterestistä löytää leikkimäiset DIY Halloween-herkut – ei ole temppuja. Pidä lukemista kolme ihastuttavaa ja pelottavaa jälkiruokaa varten, jotka ovat sinusta iloisia kaikkien Hallows ‘Eevan juhlaa varten.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 66

map