Christy Turlington Burnsin menestyksen takana oleva nainen? Hänen äitinsä, tietenkin

Äidin terveystyöntekijänä ja jokaisen Any Countsin perustajana voittoa tavoittelemattomana raskauden ja synnytyksen varmistamiseksi jokaiselle äidille kaikkialla ajattelen paljon äitejä ja äitiä, erityisesti kotona ja yhteiskunnassamme tärkeitä rooleja . Kun ajattelen kaikkia äitini oppineita, toivon, että voin siirtää nämä samat opetukset lapsilleni. 

Minulla on niin paljon hyviä asioita momma, että en tiedä mistä aloittaa! Aloitetaan geeneilleni. Äitini on El Salvadorista, ja olen varma parantanut isäni vähemmän eksoottista DNA: ta ja antanut minulle hieman reunan nuorena mallina. Hän on myös syy, joka tunnetaan kotona Yhdysvaltojen ulkopuolella, kuten USA: ssa. Nuorena tytönä matkustin äitini kanssa Keski-Amerikassa kesäkauteni aikana yhteydenpidossa laajennetun perheemme kanssa. Tämä auttoi minua saamaan näkökulman pikkukaupungin Amerikan perehtyneisyyden ja mukavuuden ulkopuolelle.

Apua äiti puhdistaa kaappeja hänen talossaan ja törmäsin tämän ketun ruutuun #beforeiwasyourmomiwasawomanmeow

Christy Turlington Burnsin (@cturlington) yhteinen viesti

Äitini maahanmuutti Yhdysvaltoihin, kun hän oli vain kahdeksan vuotta vanha. Hänen kokemuksensa, joka tuli Yhdysvaltoihin, oli tarttunut minuun; Kuulin usein, että hän kertoi tarinasta erottaa isänsä vuosia ennen kuin äitini, hänen nuorempi veljensä ja isoäitini liittyivät hänen luokseen Los Angelesissa. Äitini oppi englantia toisena kielenä ja, kuten monet maahanmuuttajat, hän oli hyvin sitoutunut opiskelija. Hän on edelleen lähellä toisia ystäviä keskikoulusta. Itse asiassa hän tulee heidän kanssaan ainakin kerran vuodessa.

Äitini on seikkailunhaluinen henki. Hänestä tuli lennonopettaja, jotta hän voisi matkustaa maailmaan ja tuoda kaikki vanhempansa ympäri maailmaa hänen kanssaan. Olen perineet hänen vaeltajiensa ja urani ovat ottaneet kaikki mahdollisuudet nähdä maailmasta ja jakaa sen perheeni kanssa mahdollisimman usein. Äitini pysähtyi purjehtimaan, kun hän oli raskaana sisareni kanssa, koska et voi olla raskaana ja työskentele lennonopettajana niinä päivinä. Hän oli koti-äiti äidilleni koko lapsuudestani, mutta hän piti hänen suhteensa menossa ja loi uusia toisten kanssa matkan varrella. Hän on aina vapaaehtoinen yhteisössämme ja pyrkinyt myös monia etujaan.

Katso: Kuinka julkkikset juhlivat kansainvälistä naistenpäivää

 

Vaikka olen aina ihastanut äitini omistautumista perheelleni, olin sitoutunut jatkamaan töitä kun tulin äidiksi. Sain nähdä, että vaikka hän oli tyytyväinen, hän joskus myös menettänyt itsenäisyytensä. Joten, kun sisareni ja minä olimme kaikki poissa talosta, hän meni takaisin kouluun ja menestyi uudelleen aikuisopiskelijaksi. Monta vuotta myöhemmin menisin takaisin kouluun aikuisena, jälleen kerran seuraamaan hänen jalanjälkiä. Jopa harjoitin samaa taidekasvatusta kuin hän oli tehnyt. Äitini menetti isänsä samalla tavalla kuin menetti minun. Hän ei koskaan kauhistunut epätoivoon ja heittäytyi itseensä itsensä säilyttämiseksi ja hoitamiseksi. Äitini aloitti joogakäytäntönsä 57-vuotiaana. Haluaisin ajatella, että oma tutkimukseni ja käytösni olisivat liittyneet siihen.

Äitini elämä on opettanut minulle niin paljon kärsivällisyyttä, joustavuutta ja sitkeyttä. Käytän näitä oppeja päivittäin elämässäni äitinä ja äidin terveyttä edustajana, koska pyrin parantamaan äitiyspalvelua ja pääsemään ihmisiin, jotka varmistavat turvallisemmat syntymätulokset ympäri maailmaa. Loppujen lopuksi ilman terveyttämme, kuinka voimme äidit menestyä ja varmistaa lastemme hyvinvoinnin? Kiitos, äiti, saadessani terveellisen alku elämässä ja jokaisen inspiraation jälkeen.

 

I Got It From My Momma on kumppanuus Every Mother Countsin kanssa. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja töistään. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 49

map