11 koululaitetta, joka antaa 90-luvun lapsille kaikki tunnit

Ah, takaisin kouluun. Se suloinen aika elokuun alkupuolella elokuun puoliväliin, kun päiviä vietiin tutustumaan Staplesin käytäviin, jotka osuivat Target-teemamateriaalipankkiin ja poimivat uuden reppu aloittaakseen kouluvuoden tyylissä.

Ja jos Millennials on yksi asia, joka muistaa tämän maagisen vuoden aikana, se pysyi mukana muuttuvissa koulujen toimittajina, Lisa Frankin trapperin vartijoilta pastelli-hued Milky-kynät. Joka vuosi toi mukanaan jotain uutta (emmekä vain puhu siitä, miten “HELLO” -periaatteella on muita asioita – TI-89-laskimesi). 

VIDEO: Kate Middleton ja prinssi William osallistuvat Prinssi Georgein uusiin kouluihin

 

Kävele kävelyreitin vieressä ja etsimään suosikkikoulutasi täysin unohdin – tähän asti. 

Glitter liimaa

90s School Supplies - 1
Kohteliaisuus

Nyt nämä liimapulloa eivät olleet niitä, joita levitit kaikkialle käsiisi, anna kuivua ja sitten herkästi kuoriutua, mutta ne olivat ihania, ja kaikki lepakkipesästä arvokkaat girly-tytöt omistavat ainakin kaksi näistä vauvoista.

Sarjakuva / videopeli-aiheinen lounasrasia

90s School Supplies - 2
Kohteliaisuus

Videopeli-teemalla olevat koulutarvikkeet olivat pakko, ja kaksinkertaiset kohdat Marioille ja yhteistyölle. lounasrasiassa.

Trapper Keepers

90s School Supplies - 3
Kohteliaisuus

Yksi maaginen paikka, jossa voit tallentaa kansioita, lyijykynät, viivoitin, kaltevuus, irto-lehtipaperin, laskimen ja paljon muuta.

Sketch Scented Markers

Älä valehtele: Sinä kävit täysin taiteen luokan jälkeen muutamilla värikkäillä pisteillä nenäsi silta näistä taivaallisista tuoksuista. 

SpaceMaker-kynälaatikko

Sinulla oli luonnollisesti yksi näistä, joka oli omalla peruskoulupöydälläsi ja muutamia kotona järjestetty kirjoittamalla materiaalia: yksi merkkejä, yksi kynille ja yksi lyijykynät, mekaaninen ja # 2.

Poistettavat kynät

90s School Supplies - 5
Kohteliaisuus

Kun olet lyönyt lukiota, kuitenkin lyijykynät olivat amatöörejä varten. Nämä kynät kirjoitettiin niin sujuvasti, ja koska me kaikki teemme virheitä ja algebra on melkein mahdotonta hallita todellisen kynällä, pyyhkimet olivat avainasemassa.

Lisa Frank Kaikki

90s School Supplies - 7
Kohteliaisuus

Lisa Frank -artikkelit, Lisa Frank-kynät, Lisa Frank -kynät, Lisa Frank -artikkelit, Lisa Frank -muistikirjat, Lisa Frank-kansiot, Lisa Frank, Lisa Frank ja Lisa Frank. Siinä kaikki.

Lyijykynät

90's School Supply Add - 2
Kohteliaisuus

Vaikka itse halusin näitä pehmeitä, rihkamaisia ​​kädensijoja, näen myös hyytelöiden valinnan. Me kutsumme solmun.

Milky Kynät

90's School Supply Add - 3
John Ewing / Portland Press Herald / Getty

Kenellä ei ole täydellistä riippuvuutta näistä kauniista, sileistä, joskus herkistä kynistä ?! Oma suosikkini olivat monivärisiä, jotka antoivat sinulle värikkään yllätyksen jokaiselle kirjeelle. 

Shuttle-kynät

90's School Supply Add - 1
Kohteliaisuus

TBH, paras osa näistä kynistä oli pidättänyt kaikki 6-12 väriä kerralla ja kirjoittautui kuin hullu ihminen tekemään kauniin kynän taidetta. 

RELATED: 5 mahtavaa Back-to-School -tapahtumaa

Uutuudenpoistotyökalut

90's School Supply Add - 4
Kohteliaisuus

Nämä eivät oikeastaan ​​poista kovin hyvin, mutta kuka huolehti siitä, kun olit tyylikkäin lapsi koulussa penikkipussilla täynnä hymiöitä, värikkäitä sydämiä, jalkapalloja ja jäätelökankoja?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − 63 =

map