Worth Its SALT: Uusi sovellus antaa sinulle kirjanmerkin ja jakaa ravintoloita, baareja ja kahviloita

Miksi aina kuuntelemme ja luemme hämmästyttävistä uusista ravintoloista, mutta emme voi muistella mitään niistä, kun se todellakin tulee aika valita päivällisen paikka?

Jos sinulla on jotain sellaista, pidät iPhonesi muistiinpanojen jatkuvasti laajenevan ja erittäin epäjärjestyksessä olevan ravintolan ja baarien luettelon usein unohtamatta sisällyttämään jokaisen paikan ruokaa ja sijaintia. Mikä on se, että sinulla on ravintola-osumaluettelo, kun tarvitset Googlen jokaisen merkinnän selvittämään, mitkä ovat East Villagessa ja tarjoavat pizzaa?

RELATED: 5 vinkkejä siitä, että olet paras kotitalous koskaan

Ja sitten ystävä esitteli minut SUOLA, mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat kirjanmerkki, järjestää ja jakaa suosikki ruokapaikkoja, baareja ja kahviloita (vapaa; vain iTunesissa). Sen lisäksi, että sinulla on tyylikäs ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, SALTin avulla voit luoda ja jakaa alaluetteloita (esim. “Date Spots” tai “Downtown Favorites”), lisätä muistiinpanoja ja jopa soittaa Uber-sovellukseen sovelluksen kautta. haluamasi määränpää. Kun lataat uuden ravintolan, sovellus luo automaattisesti osoitteen ja sulkemis- / aukioloajat sekä nykyisen etäisyyden kyseisestä sijainnista. SALT antaa käyttäjille myös mahdollisuuden tuoda paikkoja Instagramilta – jos joku napsahtaa valokuvan baarissa, jonka haluat käydä, pidät vain kuvasta ja tagista @savetosalt, ja se lisätään välittömästi virtuaaliseen Rolodex-ravintolaan. 

Niille, jotka rakastavat konseptia, mutta eivät pääse käsittelemään manuaalisesti kunkin merkinnän olemassaolevasta luettelosta, älä pelkää! Voit lähettää sähköpostiviestin vain SALTiin, ja he tekevät kaiken salasanan sinulle.

Suola App
Kohteliaisuus

RELATED: Kuinka kokoa oma Aussie Brekkie Bowl

Tällä hetkellä kaikki tämä takana-kohtaukset -toiminta toteuttaa appsin perustajat Vivek George ja Rudd Taylor. “Meillä on tuhansia ihmisiä, jotka käyttävät sovellusta kaikkialla maailmassa”, he selittävät, jotka painottavat SALTin kykyä saumattomasti jakaa yksittäisiä suosituksia ja täydellisiä luetteloita. “Tyypillisesti kääntymme ystäviemme ja perheemme puoleen luotettavimmista ehdotuksista. On niin paljon paikkoja, joissa on hämmästyttävää ruokaa ja cocktaileja, joita ystäväsi saattavat suositella, mutta jotka eivät välttämättä näy verkossa parhaimmillaan. Sovelluksella on nopea pääsy kaikkiin näihin henkilökohtaisiin suosituksiin. “

Ja SALT ei ole pelkästään foodies-George ja Taylor sanoo, että se on myös erinomainen työkalu ryhmämatkojen ja -tapahtumien suunnittelussa tai yksinkertaisesti järjestäytyneille, jotka haluavat tehdä listoja. Pääkää kaikki tyypin A persoonallisuudet … ravintolasi odottaa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 31

map