Vesipullo suosikkihahmosi ovat tällä hetkellä pakkomielle

Alessandra Ambrosio
FameFlynet

Anna Hecht

27. joulukuuta 2017 @ 15:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kun on kyse terveydestä ja hyvinvoinnista, me kaikki tiedämme, että nesteytys on avainasemassa. Itse asiassa asiantuntijat sanovat, että jokainen yksittäinen solu kehomme vaatii nestettä toimimaan kunnolla. 

Siksi olemme ratkaisseet veden saannin (ja pidämme vesipulloa kädessä) saadaksemme kaikenlaisia ​​terveys- (ja kauneus!) Hyötyjä uudella vuodella.

Siitä, mitä olemme nähneet, monet julkkikset ovat jo valinneet haluamansa vesipulloon. Bkr-pullo ($ 28- $ 45, nordstrom.com) on lasista valmistettu, ja se on peitetty ohuella ulkokuorella, joka on saatavana monessa värissä ja tyyleissä. Me rakastamme heitä, koska he ovat ympäristöystävällisiä (verrattuna kertakäyttöisiin muovipulloihin) ja hyvin he ovat hulluksi tyylikkäästi.

VIDEO: Hanki Jessica Alban Abs

 

Katso, mitkä julkkikset myös vannovat näitä tukevia-täyttäviä tyylikkäitä bkr-pulloja alla. Nyt on aika lisätä vedenottoa ja alkaa luoda terveellisiä tapoja vuonna 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − 26 =

map