Useimmat eksoottiset rannat, joita voit käydä ympäri vuoden

Kaapeli Beach, Broome, Australia
Getty

Hana Hong

05.08.2016 klo 13.45

Rannat eivät ole pelkästään titaaninen meri kaareva rannikko; ne pysyvät perustana loistavalle villieläimelle, hienoille vehreille, romanttisille lomille ja kaikenlaisille ylellisille kokemuksille. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse haaksirikko itseäsi Gilligan-tyyliin todella päästä irti kaikesta. Sen sijaan tarkista yksi näistä eksoottisista rantalomakohteista, joissa on pehmeää hiekkaa, lasimaisia ​​meriä ja väkijoukkoja..

Tuulesta ja aallosta loukkaantuneista länsirannikolla olevista rannoista, jotka Atlantin valtameren puskuroidut rauhoittavat lahtia Välimeren varrella, nämä rannat pysyvät rauhallisina koko vuoden ajan ja kutsuvat sekä rannalle että ulkona harrastaville. Käytä tuulta Brasiliaan tai matkaa pohjoiseen Grace Bayyn, jossa vuoret syöksyvät hiekkarantoihin, joissa on häikäisevä akvamariini vettä.

RELATED: Söpö tapoja peittää rannalla

Oi, mainitsiko nämä sivustot avoinna ympäri vuoden? Kiirehdi ja tee aaltoja ennen kuin muu maailma havaitsee nämä paikat. Värillisestä hiekasta piilotettuihin luoliin, tässä on 11 kaikkein eksoottisimmista rannoista kaikkialla maailmassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 38

map