Umami Burgerin uusin Veggie-hampurilainen haju, ulkonäkö ja jopa herkut kuin oikea liha

Mutta millainen se on?

Katso edellä oleva kuva? Eikö tämä näytä tavalliselta hampurilainalta? No, meillä on uutisia sinulle, koska se on ei naudanlihaa. Itse asiassa se ei ole lainkaan minkäänlaista lihaa. Sitä kutsutaan mahdottomaksi hampuriksi, ja olemme täällä kertomaan sinulle kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Olemme äskettäin syöneet Umami Burgerissa The Grove’ssa L.A.:ssä, ja olimme iloisesti yllättyneitä löytämään tämän uuden lihattoman innovaation valikosta. Kaksi patties on täynnä karamellisoituja sipuleita, amerikkalaista juustoa, miso-mustaraa, talon leviämistä, tilliä, suolakurkkua ja tomaattia brioche-pullaa, eikä meille ole kerrottu, että se ei ollut todellinen hampurilainen, emme olisi tienneet eroa.

RELATED: 33 julkkiksia, jotka eivät syö lihaa

Kun hampurilainen saapui meidän pöytään, huomasimme heti, että se haisi juuri kuin oikea. Kun leikattiin puoli, tajusimme, että se tuntui myös verenvuodesta, aivan kuten normaali harvinainen liha patty olisi. Se myös katsoin aivan kuten säännöllinen hampurilainen – tekstuuri, väri, kaikki. Mutta onko se todella maistelemaan samaa? mietin, kun otimme ensimmäisen purra. Paljon yllätyksessämme, huomasimme, että se todella maistuu lihavalta hampurilaina – se oli jopa hiiltynyt hieman ulkopuolelta. Yksi pieni ero, jonka huomasimme, oli se, että se ei ollut yhtä luja kuin keskimääräinen patty, mutta se vain näytti olevan mehukas.

Joten miten he saavuttivat tämän? 

VIDEO: Lihaa “Mahdotonta hampurilaista” tulee pian helpommin

Patties on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten vehnästä, perunasta, kookosöljystä ja muista kasvipohjaisista proteiineista. Mutta hampurissa on yksi ylimääräinen erikoiskomponentti, joka tekee niin, hyvin, lihavasta: hemistä. Se on rautaa sisältävä molekyyli, joka on juuri se, joka saa lihan tuoksua, räpyttää ja viime kädessä makua kuin naudanlihaa. Heme in Impossible Burger on tehty vain kasveista ja valmistettu fermentaatioprosessilla, kuten Belgian olut valmistetaan. Pohjimmiltaan se on kaikkea mitä hampurilainen on (se jopa “bleeds” kuin todellinen liha hampurilainen patty), mutta se ei tule eläimestä.

RELATED: Kylie Jenner yrittää mennä Vegaani ja hänen ateriat Legit Look Delicious

Impossible Burger on tällä hetkellä saatavilla tietyillä Umami Burger -alueilla koko Kaliforniassa sekä muutamia muita ravintoloita New Yorkissa, Las Vegasissa ja Teksasissa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map